Με ένα εκτενές άρθρο, η βρετανική εφημερίδα πλέκει εγκώμια για το φαγητό, αλλά και το απαράμιλλο σκηνικό του φυσικού τοπίου της Μήλου.
Η αρθρογράφος Αμάντα Δερδάνις επισκέφτηκε πρόσφατα τη Μήλο και κατέγραψε τις γευστικές της εμπειρίες από το νησί, κάνοντας αναφορά στις ταβέρνες του νησιού που επισκέφτηκε, καθώς και τι δοκίμασε και τις άρεσε σε κάθε μία από αυτές. Σημειώνει δε, ότι οι Αθηναίοι έχουν ερωτευτεί αυτή την ακμάζουσα αλλά την ίδια στιγμή ανεπιτήδευτη γευστική σκηνή του κυκλαδίτικου νησιού.
Παράλληλα, στο κείμενο γίνεται αναφορά και στους θεαματικούς γεωλογικούς σχηματισμούς του νησιού, ενώ καλεί όσους το επισκεφθούν να βρουν χρόνο για να θαυμάσουν την ομορφιά του, να εξερευνήσουν τις περισσότερες από 70 παραλίες ή να κολυμπήσουν στην παραλία Κλέφτικο, που όπως λέει το νερό της είναι τόσο μπλε σαν να έχει δεχθεί επεξεργασία μέσω Photoshop.