Αποδεικνύοντας την υψηλή ποιότητα και την ασυναγώνιστη τους γεύση, τα νερά AQUA Carpatica (το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό) διακρίθηκαν από τον Διεθνή Οργανισμό Πιστοποίησης Αγροτικών Προϊόντων AVRA PARIS GOURMET.

Συγκεκριμένα, η επιτροπή ειδικών γαστρονομίας και Chefs, ξεχώρισαν το Φυσικό Μεταλλικό νερό και το Φυσικώς Ανθρακούχο Μεταλλικό νερό AQUA Carpatica για τη γεύση τους, τη σύνθεσή τους, και τη συνολική τους παρουσία.

Εκτός όμως από τις διακρίσεις στα AVRA PARIS GOURMET, το AQUA Carpatica είχε ακόμη πέντε διακρίσεις – μία σπουδαία πιστοποίηση από τον Διεθνή Οργανισμό ” Ambassadors of Taste for Global Gastronomy” (AWT) για την γεύση τους. Τα «βαριά χαρτιά» της παγκόσμιας γαστρονομικής σκηνής αλλά και δημοφιλείς προσωπικότητες από όλο τον κόσμο όπως οι Νόμπου Ματσουχίσα, Κριστιάν Καρεμπέ και Ζαν Λουί Καψαλάς δοκίμασαν εκατοντάδες προϊόντα και μας επιβράβευσαν με τις κάτωθι διακρίσεις:

• Excellent Taste
• Diamond Choice
• Natural & Fresh Water Choice
• Healthy Choice
• Athlete’s Choice

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: «Το Φυσικώς Ανθρακούχο Νερό AQUA Carpatica είναι το μόνο νερό στο κόσμο με μηδέν νιτρικά ενώ το Φυσικό Μεταλλικό νερό AQUA Carpatica έχει σχεδόν μηδενικά νιτρικά κι αποτελεί το ιδανικό νερό για τα βρέφη, τα παιδιά, τις εγκύους και τις θηλάζουσες. Τα νερά AQUA Carpatica, είναι πλούσια σε ασβέστιο και μαγνήσιο. Γι’ αυτό και η γεύση τους είναι ιδιαίτερα απαλή και πρόσχαρη, αφήνοντας μια αναζωογονητική αίσθηση στο στόμα, χωρίς να αφήνουν επίγευση. Αποτελούν μια πραγματική λύση – πρόταση για τους καταναλωτές σε παγκόσμιο επίπεδο και απευθύνονται σε όλους όσους προσέχουν την υγεία τους, προσφέροντάς τους τη μέγιστη απόλαυση και ποιότητα που προσφέρει ένα νερό – θαύμα της φύσης. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι το νερό έχει γεύση».