Η αγαπημένη σεφ Ντίνα Νικολάου έδωσε το έναρκτήριο λάκτισμα σε μια σειρά δείπνων με άρωμα Μεσογείου στο Ômer, το νέο εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας του διάσημου σεφ Alain Ducasse που πρόσφατα άνοιξε στο Μονακό.
Η σεφ, είναι μια από τις πιο αγαπημένες πρέσβειρες της ελληνικής κουζίνας διεθνώς παρουσιάζοντας και αναδεικνύοντας τα ελληνικά προϊόντα μέσα από απλές και νόστιμες συνταγές. Από τις 13 έως και τις 15 Ιουνίου 2019, ο Patrick Laine (σεφ στο Ômer) καλωσόρισε την σεφ, που μαγείρεψε δύο μενού: ένα με μεζέδες και ένα για δείπνο. Η γαστρονομική προσέγγιση της Ντίνας Νικόλαου είναι πολύ κοντά με τη φιλοσοφία του εστιατορίου, που προσφέρει καλό φαγητό βασισμένο σε απλά υλικά με ποιοτική φιλοξενία. Στο εστιατόριο που φιλοξενείται στον νέο, ανακαινισμένο χώρο του Hôtel de Paris Monte-Carlo η σεφ ετοίμασε πιάτα όπως η «φάβα με κορινθιακή σταφίδα», το «χταπόδι με κρητικό θυμαρίσιο μέλι και φρέσκο θυμάρι» κ.ά.