Να πληρώνεσαι για να δοκιμάζεις σοκολάτες. Αν δεν είναι αυτό η πιο ονειρεμένη δουλειά στον κόσμο, τότε τι; Και αν έχεις τα απαραίτητα προσόντα, μπορείς τώρα να τη διεκδικήσεις.

Η Mondelez International που έχει διάσημα brands σοκολάτας όπως η Cadbury, η Dairy Milk και τα Oreo, έχει βγάλει αγγελία στο site της, αναζητώντας 4 δοκιμαστές σοκολάτας. Όσοι προσληφθούν θα έχουν ως βασική αρμοδιότητα να δοκιμάζουν τα νέα σοκολατένια προϊόντα της εταιρείας, πριν αυτά καταλήξουν στα ράφια των supermarkets.

Οι θέσεις είναι για τις εγκαταστάσεις της Mondelez στο Ουόκινχαμ της Μεγάλης Βρετανίας (περίπου 1,5 ώρα από το Λονδίνο) και αφορά part-time ωράριο. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Insider η αμοιβή είναι περίπου 12,50€ η ώρα.

Όσοι προσληφθούν δε, θα αναλάβουν να δοκιμάζουν προϊόντα σοκολάτας και να δίνουν την αντικειμενική και ειλικρινή γνώμη τους γι αυτά, θα δουλεύουν σε ομάδα όπου θα μοιράζονται τις απόψεις τους και θα συνεργάζονται προκειμένου να καταλήξουν σε σύμφωνη γνώμη για τη γεύση των προϊόντων, θα χρησιμοποιούν καθορισμένο λεξιλόγιο για να περιγράφουν τα προϊόντα και να βοηθούν στη διάκριση τους και θα πρέπει να είναι συνεπής ως προς τα αποτελέσματα που δίνουν. Επιπλέον, θα πρέπει να γνωρίζουν τις ηθικές και νομικές ευθύνες της θέσης τους, να θέτουν ερωτήματα και να εκφράζουν τις ανησυχίες όταν αντιμετωπίζουν ζητήματα ηθικής ή συμμόρφωσης και να είναι ακέραιοι σε όλες τις πτυχές της επαγγελματικής τους συμπεριφοράς.

Τα προσόντα που θα πρέπει να διαθέτουν όσοι θέλουν να κάνουν αίτηση είναι: να έχουν πάθος για τα γλυκά και ικανούς γευστικούς κάλυκες, να είναι ειλικρινείς όταν πρέπει να πουν τη γνώμη τους, να είναι πρόθυμοι να δοκιμάσουν καινοτόμα προϊόντα, να είναι επικοινωνιακοί για να χτίσουν καλές σχέσεις με την ομάδα τους, να μιλάνε καλά αγγλικά και φυσικά να μην υποφέρουν από τροφικές αλλεργίες.

Ο ανταγωνισμός για τις θέσεις δοκιμαστών σοκολάτας αναμένεται να είναι έντονος, μιας και πέρυσι αντίστοιχη θέση στη Mondelez συγκέντρωσε περί τις 6.000 αιτήσεις, ακόμη και από άτομα που κατοικούν στην Αυστραλία και τις ΗΠΑ!

Δες την αγγελία ΕΔΩ.