Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ημέρα της αγάπης, του έρωτα, της τρυφερότητας, της θαλπωρής… Καρδούλες, λουλούδια και σοκολάτα παντού. Σαφώς και δεν περιμένουμε τη γιορτή των ερωτευμένων για να εκφράσουμε στο άλλο μας μισό τα συναισθήματά μας. Απλώς λόγω της ημέρας, το έδαφος είναι πρόσφορο για μηνύματα αγάπης, για να ξεδιπλώσουμε την πιο ρομαντική πλευρά που κρύβουμε μέσα μας.  Και πόσο όμορφο είναι και να εκφράζεις με κάθε τρόπο τα δικά σου συναισθήματα σου αλλά και να δέχεσαι πράξεις αγάπης! Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι πολύ βαρύγδουπο. Αρκούν μικρές, απλές, καθημερινές πινελιές, αλλά με νόημα βαθύ και πολύ συναίσθημα!

Αν αναρωτιέσαι με ποιον τρόπο να εκφράσεις τον έρωτά σου στον καλό σου ή την καλή σου, σίγουρα θα βρεις γύρω σου ένα σωρό ιδέες. Ειδικά αν ψάχνεις για κάτι γλυκό και σοκολατένιο, οι επιλογές είναι άπειρες, τόσο σε συνταγές που μπορείς να ετοιμάσεις -και θα βρεις πληθώρα στο διαδίκτυο- όσο και σε επιδόρπια που μπορείς να αγοράσεις και που κατακλύζουν τις βιτρίνες των ζαχαροπλαστείων.

Ωστόσο, επειδή η ομορφιά και η αγάπη βρίσκονται μέσα στα πιο απλά αλλά και συμβολικά πράγματα, εμείς σου έχουμε την καλύτερη πρόταση: μια Lacta. Είναι άλλωστε η σοκολάτα που έχει συνδεθεί εδώ και πολλά χρόνια με την αγάπη, τον έρωτα, τον ρομαντισμό, με αγνά και βαθιά συναισθήματα που νιώθουμε ενίοτε ότι χάνονται, ότι συνθλίβονται από την πεζή καθημερινότητά μας και το φορτωμένο πρόγραμμά μας. Κι όμως όλοι τα έχουμε τόσο ανάγκη, παρόλο που μπορεί να ξεχνάμε να τα εκφράσουμε… Η Lacta -με τη χαρακτηριστική της γεύση- ξυπνάει απευθείας σε όποιον τη δοκιμάσει μνήμες αγάπης και τρυφερότητας, που μας μεταφέρουν σε έναν πιο όμορφο, πιο γλυκό κόσμο. Με τη μαλακή της υφή, που λιώνει απευθείας στο στόμα, «μαλακώνει» τα συναισθήματά μας, μας υπενθυμίζει πόσο ωραία είναι να αγαπάς και να το εκφράζεις, μακριά από εγωισμούς! Γι’ αυτό και η Lacta κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό ένα νέο προϊόν, με μια καρδιά στη μέση, τη Lacta Big Time -270 γρ. απόλαυσης- που είναι ιδανική για να την προσφέρεις αλλά και να τη μοιραστείς με όποιον έχει ξεχωριστή θέση στη ζωή σου.

Μέσα στο κλίμα των ημερών, η Lacta θέλει να μας υπενθυμίσει ότι δεν χρειάζονται χρονοβόρες προετοιμασίες και έξοδα για να περάσουμε λίγες ποιοτικές στιγμές με το ταίρι μας. Μια σοκολάτα και ένα βίντεο με αναμνήσεις μάς δείχνουν πόσο απλά είναι -ή πρέπει να είναι- τα πράγματα στις σχέσεις μας, ακόμα και όταν είμαστε πολύ απασχολημένοι και πιεσμένοι με τα άγχη της ρουτίνας μας. Κάνε ένα μικρό διάλειμμα από τη δουλειά σου και αφιέρωσε λίγο περισσότερο χρόνο σε σένα, στους δυο σας,  για να γιορτάσεις με το ταίρι σου. Γιατί η τρυφερότητα δεν θέλουμε να υπάρχει μόνο ως ανάμνηση αλλά ως καθημερινότητα! Με μικρές γλυκές -πλην όμως ουσιαστικές- εκπλήξεις!

Και φυσικά αυτές τις όμορφες αναμνήσεις μπορείς να τις συλλέξεις και να τις φτιάξεις ένα όμορφο βίντεο μέσα από την ενέργεια lactamemories.gr και να τις στείλεις στο ταίρι σου, με την ελπίδα-υπόσχεση να προστεθούν κι άλλες -ακόμα πιο τρυφερές- τα υπόλοιπα χρόνια!

Χρόνια πολλά σε όλους τους ερωτευμένους! Μην ξεχνάμε ότι η αγάπη είναι το ύψιστο συναίσθημα! Και δεν πρέπει να αμελούμε να περνάμε όμορφα και να μοιραζόμαστε τα συναισθήματά μας με αυτούς που πραγματικά θέλουμε! Γιατί η ζωή είναι μικρές στιγμές ευτυχίας και αγάπης!

Περισσότερα στο https://lactamemories.gr/