Η ομάδα του Difford’s Guide και η Metron Ariston – Making Responsibility a Trend, μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία της οποίας τα μέλη είναι bartenders, ξεκίνησαν ένα «fund raising» (διαδικασία συγκέντρωσης κεφαλαίου) για την υποστήριξη των ανθρώπων των μπαρ.

O χώρος των μπαρ, όπως και ο χώρος της εστίασης, με την δίμηνη παύση λειτουργίας τους λόγω της πανδημίας του κορωνοϊο, πασχίζουν πλέον να επιβιώσουν. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία συγκέντρωσης κεφαλαίου προφανώς και δεν μπορεί να καλύψει όσες ανάγκες προέκυψαν ωστόσο, κάθε συνεισφορά είναι καθοριστικής σημασίας ενώ η ενέργεια λειτουργεί και ως μέσο ηθικής υποστήριξης. Σκοπός είναι -όπως σημειώνει η ομάδα του Difford’s Guide- βγαίνοντας από την κρίση, η ελληνική μπαρ σκηνή να είναι πιο δυνατή και δεμένη. Κάθε συνεισφορά -ακόμα και η πιο μικρή- είναι πολύ σημαντική. Τα χρήματα που θα δοθούν θα χρησιμοποιηθούν από την ΑΜΚΕ Metron Ariston – Making Responsibility a Trend για την οικονομική στήριξη των μπαρ και των ανθρώπων των μπαρ. Λεπτομέρειες για τις δωρεές θα βρείτε ΕΔΩ. 

Παράλληλα, θα δοθεί ένα βοήθημα €250 ανά άτομο σε κάποια από τα άτομα που θα συμπληρώσουν τη παρακάτω φόρμα. Δείτε τη φόρμα ΕΔΩ 

Δείτε επίσης

Κορωνοϊος: Μένουμε σπίτι και φτιάχνουμε κοκτέιλ

Three Cents: Τα αγαπημενα cocktail mixers των bartenders

Κοκτέιλ τσίπουρο με μήλο