Ένας Γάλλος εστιάτορας έφτιαξε μια πίτσα με 257 τυριά με σκοπό να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες. Ο Benedict Bruel, διευθυντής του εστιατορίου «Pizza της Déliss» στη Λυών, ευελπιστεί να σπάσει το προηγούμενο ρεκόρ του Johnny Di Francesco από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας, ο οποίος τον Σεπτέμβριο του 2018 δημιούργησε μια πίτσα από 154 διαφορετικά είδη τυριών.

Οι προϋποθέσεις για το βραβείο του Guinness World Records προβλέπουν:«Η πίτσα να είναι πλάτους 30 εκατοστών ενώ πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον δύο έως τέσσερα γραμμάρια από κάθε τυρί». O Benedict παραδέχτηκε ότι δυσκολεύτηκε να βρει όλα αυτά τα τυριά και αφού επισκέφθηκε πολλά σούπερ μάρκετ, ολοκλήρωσε τη συλλογή τυριών με επισκέψεις σε γαλακτοκομεία των περιοχών Beaujolais και Mornant, ξοδεύοντας συνολικά σχεδόν 1.000 €.

Η πίτσα χρειάστηκε πάνω από δύο ώρες για να φτιαχτεί με τον δημιουργό της να δηλώνει: «Οι άνθρωποι σκέφτονται ότι είμαι «άρρωστος», αλλά δεν είναι έτσι. Πρόκειται για μια πίτσα που γίνεται για πολλούς ανθρώπους, ένα μικρό κομμάτι είναι αρκετό για να εκτιμήσει κανείς την προσπάθειά μου». Σίγουρα, πάντως αυτή η πίτσα θα είναι «βόμβα» θερμίδων.

Δες περισσότερες παράξενες ειδήσεις για πίτσες:
Προσβλητικό γαλλικό βίντεο για τους Ιταλούς με πρωταγωνίστρια την «Πίτσα Corona»!

Σε αυτό το γαμήλιο τραπέζι το μενού ήταν…πίτσα!

Πώς θα είναι η πίτσα του μέλλοντος;