Έχοντας πάντα έδρα το Μικρολίμανο, το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο του Λευτέρη Λαζάρου, συστήνεται στην καλοκαιρινή -νησιωτική για την ακρίβεια- εκδοχή του ως Varoulko Santorini. Έδρα του νησιωτικού Varoulko θα είναι το Grace Hotel, το οποίο ανοίγει τις πόρτες του στις 15 Απριλίου, ώστε να «κερδίσει» τη σαιζόν του Πάσχα.


Στρείδια σεβίτσε με μάνγκο αβοκάντο και ντομάτα

Με φόντο την μαγευτική Καλντέρα, το νέο εστιατόριο θα φιλοξενεί τα εμβληματικά πιάτα του Βαρούλκου, που ξέρουμε, όπως το καλαμάρι πέστο και την πεσκανδρίτσα, αλλά και πολλά νεότερα, που θα δίνουν μεγάλη σημασία στην πρώτη ύλη. Ο Λευτέρης Λαζάρου δήλωσε σχετικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το καινούργιο ξεκίνημα. Το Βαρούλκο είναι το πρώτο μου παιδί, το οποίο μεγάλωσα με αγάπη και αφοσίωση. Τώρα, είμαι έτοιμος να γνωρίσω στον κόσμο το μικρότερο παιδί μου, το Varoulko Santorini και χαίρομαι που βρίσκουμε το νέο μας λιμάνι στο Grace Hotel, ένα ξενοδοχείο συνώνυμο της εξαιρετικής φιλοξενίας. Ακόμη είναι μεγάλη μου χαρά που “δένουμε” στη Σαντορίνη, ένα νησί με πλούσια γαστρονομική κληρονομιά και παράδοση, ένα νησί πηγή έμπνευσης με υπέροχα τοπικά προϊόντα».

Δείτε επίσης:

Chef Stories: Θοδωρής Μωυσίδης, η «γλυκιά δύναμη» του Varoulko

Λευτέρης Λαζάρου: «Η ζωή μου όλη» (μέρος 1ο)

Λευτέρης Λαζάρου: «Η ζωή μου όλη» (μέρος 2ο)