Μετά τη διεθνή διάκριση για τη Φέτα Ήπειρος με 40% λιγότερο αλάτι στα φετινά International Cheese Awards -έναν από τους πιο σημαντικούς σχετικούς θεσμούς παγκοσμίως-,σειρά είχαν και οι εγχώριες διακρίσεις.
Συγκεκριμένα, στον 4ο διαγωνισμό ελληνικών τυριών και γαλακτοκομικών προϊόντων, στο πλαίσιο του Athens Cheese and Food Festival 2016, που πραγματοποιήθηκε στις 14-16 Οκτωβρίου στο Σ.Ε.Φ. η Φέτα Ήπειρος με 40% λιγότερο αλάτι, καθώς και το Γιδοτύρι και το Ταλαγάνι, απέσπασαν χρυσό βραβείο στις κατηγορίες «Λευκό Τυρί Άλμης» και «Τυρί Σχάρας».
Σημειώνεται ότι τα προϊόντα της εταιρείας ξεχωρίζουν για την υψηλή τους ποιότητα και την αυθεντική τους γεύση, αλλά και τις άριστες προδιαγραφές παραγωγής τους.