Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων υποδέχεται το WORLD OF Beer Festival από τις 10 έως τις 12 Μαΐου. Για ένα ολόκληρο τριήμερο θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε μοναδικές μπίρες από τις καλύτερες ζυθοποιίες, πεντανόστιμο street food αλλά και να απολαύσουμε stand up comedy και μουσικά δρώμενα από αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Συγκεκριμένα, στο φεστιβάλ θα βρούμε πάνω από 1.000 ετικέτες μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες (πχ. Lager, Ale, Weiss, Pils, Pale Ale, Trappist, Αbbey, Tripel, Dinkel, Draught, Μηλίτη κ.ά.) τις οποίες θα μπορούμε να συνοδεύσουμε με πολλές επιλογές για comfort food, street food και snacks. Ακόμη, εταιρίες με εξειδικευμένα αξεσουάρ και είδη σερβιρίσματος της μπίρας αλλά και αξεσουάρ θα δώσουν το παρόν στο φεστιβάλ εκθέτοντας τα προιόντα τους σε περίπτερα σε όλο τον χώρο.

Παράλληλα, καθημερινά από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 11 το βράδυ ο χώρος θα γεμίσει μουσικά και θεατρικά δρώμενα αφού 3 ραδιοφωνικοί σταθμοί της Αθήνας θα εκπέμπουν live ενώ στη σκηνή της Τεχνόπολης θα ανέβουν 4 stand up comedian, 4 ροκ μπάντες και 5 τραγουδιστές.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα:

Παρασκευή 10 Μαΐου

  • 14:00-18:00: Ο Μελωδία 99.2 και η Δήμητρα Τερρανόβα εκπέμουν live στη σκηνή του φεστιβάλ.
  • 13:00: To κωμικό δίδυμο των Βύρωνα Θεοδωρόπουλο και Μιχάλη Μαθιουδάκη δίνουν ένα stand up comedy show στο Αμφιθέατρο (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις συνολικά 300 θέσεις).
  • 18:00: Οι Γιαγκίνηδες, η Παυλίνα Βουλγαράκη και ο Κώστας Μακεδόνας θα ανέβουν διαδοχικά στην σκηνή του φεστιβάλ.

Σάββατο 11 Μαΐου

  • 14:00-18:00: Ο Γιώργος Αποστόλου από τον Red 96.3 ανοίγει τη μουσική αυλαία της ημέρας.
  • 12:00-16:00: Ακολουθεί ο host του φεστιβάλ, stand up comedian Διονύσης Ατζαράκης, που εκτός των άλλων στις 14:00 θα υποδεχτεί το κοινό στο Αμφιθέατρο καθώς θα συντονίσει ένα πάνελ με beer experts που θα μας μιλήσουν για τους μύθους και αλήθειες της μπίρας (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις συνολικά 300 θέσεις).
  • 18:00-23:00: Οι ροκ μπάντες Domenica, Κίτρινα Ποδήλατα και Μπλέ θα ανέβουν στη σκηνή της Τεχνόπολης.

Κυριακή 12 Μαΐου

  • 14:00-18:00: Οι Σάκης Τσιτομενέας και Σπύρος Παγιατάκης από τον En Lefko 87.7 αναλαμβάνουν να γεμίσουν με μουσική την ημέρα.
  • 12:00-16:00: Για 4 ώρες ο stand up comedian Λάμπρος Φισφής, υποδέχεται το κοινό ενώ στις 13:00 μας περιμένει στο Αμφιθέατρο για ένα stand up comedy show (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις συνολικά 300 θέσεις).
  • 18:00-23:00: Οι Wedding Singers, η Πέννυ Μπαλτατζή και ο Μύρωνας Στρατής θα ανέβουν στη σκηνή της Τεχνόπολης.

Επιπλέον:
Καθημερινά από τις 12:00 έως τις 17:00 στην αίθουσα INNOVATHENS της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων:
– Θα λάβουν χώρα τα «Beer Talks & Tastings» όπου beer experts και sommeliers θα μας μυήσουν στα μυστικά του σωστού beer και food pairing.
– Παράλληλα γνωστοί bartenders θα παρουσιάσουν πρωτότυπα beer cocktails και tips για perfect serving της μπίρας.

Ακόμη:
Καθημερινά από τις 12:00 έως τις 17:00 στην Games area της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων θα έχουμε την ευκαιρία να λάβουμε μέρος σε ομαδικά παιχνίδια, όπως airhockey, επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι και παιχνίδια δύναμης.

Να σημειωθεί πως με κάθε αγορά εισιτηρίου για την είσοδο στο φεστιβάλ (τιμή: 5 ευρώ) δίνεται δώρο στους επισκέπτες ένα συλλεκτικό ποτήρι μπίρας καθώς και 2 μάρκες για free beer tasting.

info
worldofbeerfestival.gr/ti-tha-vreis/
Έκδοση εισιτηρίων: www.more.com/happenings/festival/world-of-beer-2024/