Όλοι έχουμε ζήσει εκείνες τις νύχτες που ενώ έχεις βάλει τις πιτζάμες σου και είσαι έτοιμη να πέσεις για ύπνο εξουθενωμένη από τις πρωινές βουτιές στη θάλασσα, αποφασίζετε με την παρέα να μαζευτείτε στο μπαλκόνι του σπιτιού σου -που έχει και θέα- και να τα πείτε. Τέλεια! Αλλά το κρασί; Πότε θα προλάβει να παγώσει το κρασί;
Κι όμως, το μόνο που χρειάζεσαι είναι 3 λεπτά! Ναι μόνο 3! Δεν χρειάζεται να βάλεις το μπουκάλι στην κατάψυξη και να περιμένεις ή να φοβάσαι μην σπάσει. Αντίθετα, πάρε μια σαμπανιέρα, γέμισέ την με νερό, πάγο και αλάτι, βάλε μέσα το μπουκάλι και στη συνέχεια τοποθέτησέ την για μερικά μόνο λεπτά μέσα στο ψυγείο. Μην μπερδευτείς όμως και βάλεις στο ψυγείο το κόκκινο κρασί! Θυμήσου ότι μόνο το λευκό πίνεται δροσερό, ενώ το κόκκινο θα πρέπει να σερβίρεται σε θερμοκρασία δωματίου. Αν το κρασί δεν σερβιριστεί στη σωστή θερμοκρασία, τότε η γεύση και το άρωμά του αλλοιώνονται και είμαστε σίγουροι πως αυτό είναι το τελευταίο που θέλεις. Στην υγειά μας, λοιπόν!