Τα αρώματα του πράσινου μήλου και της κανέλας αναμειγνύονται και δημιουργούν ένα μεθυστικό αποτέλεσμα. Ελαφριά, δροσερή και με πλούσια γεύση, αυτή η σαγκρία θα γίνει η αγαπημένη σας!

Υλικά (για 6-8 ποτήρια)
2 πράσινα μήλα κομμένα σε μικρά κομμάτια
ξύσμα από 1 πορτοκάλι σε μακριές λωρίδες
¾ φλιτζάνι φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
2 ξυλάκια κανέλας
¾ φλιτζάνι μπράντι
½ φλιτζάνι φρέσκο χυμό λεμονιού
⅓ φλιτζάνι ζάχαρη
¼ φλιτζάνι Cointreau ή άλλο λικέρ πορτοκάλι
1 μπουκάλι, 750 ml κόκκινο κρασί
1 φλιτζάνι (περίπου) σόδα
φέτες πορτοκαλιού για γαρνίρισμα

Eκτέλεση
Ανακατέψτε όλα τα υλικά εκτός από το κρασί σε μια μεγάλη κανάτα. Αφήστε το μείγμα σε θερμοκρασία δωματίου για 1 ώρα. Μπορείτε να ετοιμάσετε τα υλικά της σανγκρία και μια μέρα πριν την κατανάλωσή της, ώστε να βγάλουν ακόμη περισσότερο αρώματα και γεύση.

Τέλος, προσθέστε το κρασί και ανακατέψτε να ενωθούν τα υλικά. Πριν σερβίρετε, προσθέστε πάγο είτε στην κανάτα είτε στο κάθε ποτήρι ατομικά. Γαρνίρετε με φέτες πορτοκαλιού.

Δείτε επίσης:

Φτιάχνουμε χειμωνιάτικη σαγκρία

Grape mojito: Ένα κοκτέιλ με σταφύλι και χωρίς αλκοόλ

Early Autumn Cocktail: Το φθινοπωρινό κοκτέιλ που θα αγαπήσετε