Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.
Δευτέρα 29/10
Με ζεστή καροτόσουπα λέμε να κάνουμε αρχή στο εβδομαδιαίο μας μενού, αλλά για να την κάνουμε λίγο πιο ενδιαφέρουσα θα τη σερβίρουμε με ποπ κορν!
Τρίτη 30/10
Κοτοπουλάκι λεμονάτο θα φτιάξουμε σήμερα, παρέα με αφράτο πουρέ πατάτας.
Τετάρτη 31/10
Η Τετάρτη ζητάει όσπριο και γι αυτό βάζουμε στο τραπέζι ρεβίθια σερβιρισμένα με πιπεριές Φλωρίνης και καραμελωμένα κρεμμύδια. Θα τα συνοδεύσουμε με ζυμωτό ψωμί και φέτα και θα έχουμε ένα άκρως χορταστικό γεύμα.
Πέμπτη 1/11
Τι θα λέγατε για μία μακαρονάδα, με άρωμα θάλασσας, αλλά πολύ διαφορετική από ότι έχουμε συνηθίσει; Πώς θα γίνει αυτό; Μα με μία σάλτσα ντομάτας με ταραμά!
Για να γίνει πιο πλήρες το γεύμα, αλλά χωρίς να χάσουμε πολύ χρόνο, θα προσθέσουμε στο τραπέζι και μία γρήγορη τυρόπιτα από τα Ζαγόρια, που δεν χρειάζεται καν φύλλο.
Παρασκευή 2/11
Μυλοκόπι έχει το σημερινό μας μενού, ψημένο όμως με ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο, μέσα σε κρούστα από αλάτι.
Θα το συνοδεύσουμε σαλάτα από βραστό μπρόκολο και κουνουπίδι με σάλτσα κόκκινης πιπεριάς.
Σάββατο 3/11
Μερακλίδικη πίτσα με σουτζούκι θα φτιάξουμε για το Σάββατο, αλλά αντί για ζυμαρένια βάση θα ετοιμάσουμε μία βάση από πολέντα. Η γεύση της είναι μοναδική, ενώ ο συνδυασμός σουτζούκι με κασέρι πραγματικά την απογειώνει!
Και δίπλα μία σαλάτα με κοτόπουλο, ροκίνι και σάλτσα πορτοκάλι.
Κυριακή 4/11
Ένα πακέτο θα ετοιμάσουμε για το κυριακάτικο τραπέζι μας και μέσα του θα κλείσουμε μοσχάρι με μανιτάρια και ζαμπόν και θα φτιάξουμε ένα φαγητό απίστευτης νοστιμιάς.
Θα το γαρνίρουμε με πατάτες Ντυσές
και μία πράσινη σαλάτα με φινόκιο, πορτοκάλι, σταφύλια και τσιπς κολοκύθας.
Για επιδόρπιο μία λαχταριστή μηλόπιτα σαν πάστα φλώρα.