Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.
Δευτέρα 27.4
Με ένα νόστιμο, χορτοφαγικό πιάτο ξεκινάμε την εβδομάδα. Μαγειρεύουμε βουτυράτα λαχανικά με κρέμα καρύδας και μουστάρδα.
Τρίτη 28.4
Πικάντικο μπιφτέκι από κοτόπουλο ψημένο στη λαδόκολλα και σερβιρισμένο με δροσερή σαλάτα, έχει το μενού της Τρίτης.
Τετάρτη 29.4
Η φάβα, όπως όλα τα όσπρια, κάνει εξαιρετική παρέα με τα θαλασσινά και μας δίνει νόστιμα πιάτα για το καθημερινό τραπέζι.
Πέμπτη 30.4
Μπριζόλες μοσχαρίσιες ψήνουμε την Πέμπτη, που συνοδεύονται ωραία από μια κόκκινη σάλτσα πιπεριάς και πατάτες τηγανητές. Μπορείτε να τις ψήσετε σε ηλεκτρική ψησταριά ή σε σχαροτήγανο.
Παρασκευή 1.5
Πρωτομαγιά και μπορεί να μην είναι δυνατόν να βγούμε στους αγρούς για να φτιάξουμε στεφάνια και να κάνουμε φάμε στην εξοχή, αλλά λέμε να κάνουμε πικ νικ στο μπαλκόνι, με σάντουιτς με σαλάμι, γραβιέρα, πιπεριά Φλωρίνης και πάστα ελιάς
και μια ωραία σαλάτα tacos με κιμά, τυρί τσεντάρ και ψητές τορτίγιες.
Σάββατο 2.5
Τα σπαγγέτι με πικάντικη σάλτσα φράουλας είναι η πιο ανοιξιάτικη μακαρονάδα που έχετε δοκιμάσει ποτέ, αλλά και μία από τις νοστιμότερες.
Κυριακή 3.5
Για το κυριακάτικο τραπέζι επιλέγουμε χοιρινά παϊδάκια με μυρωδικά και ρούμι
που συνοδεύονται από ψητές πατάτες
και μια ωραία σαλάτα με ρόκα, ντομάτα και γιαούρτι.
Για γλυκάκι, δροσερό γιαουρτοζελέ κεράσι στο ποτήρι.