Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς. Δείτε πώς να ετοιμάσετε τις προτάσεις μας, χρησιμοποιώντας τα σκεύη τoυ Cook-Shop.

Δευτέρα 24/10
Μπουκατίνι µε ελιές και σκορδάτα µπουκούνια
Μια πρωτότυπη συνταγή με ζυμαρικά που φέρει την υπογραφή της Μαρίας Διακάτου.


Τρίτη 25/10

Κοτόπουλο με πράσα στον φούρνο
Το κοτόπουλο ταιριάζει απόλυτα με τη γλυκύτητα των πράσων, την πλούσια τυρένια σάλτσα και την τραγανή υφή από τα ψίχουλα του ψωμιού. Ένα φαγητό της θαλπωρής.


Τετάρτη 26/10
Μπροκολοκεφτέδες με κασέρι
Ένας πολύ νόστιμος τρόπος για να μπορέσετε να φάτε το μπρόκολο, αλλά και να το προτείνετε στα παιδιά σας! Το κάνετε νόστιμα κεφτεδάκια! Η προσθήκη του τυριού απογειώνει τη γεύση τους.


Πέμπτη 27/10

Alici in tortiera ή αλλιώς σαρδέλες στον φούρνο
Αυτή η συνταγή, από τη Μάγκυ Ταμπακάκη, έχει άρωμα Νάπολης, λίγα υλικά και εγγυημένη νοστιμιά.


Παρασκευή 28/10

Φασόλια με λάχανο
Το λάχανο χαρακτηρίζει την κουζίνα της βόρειας Ελλάδας, γι’ αυτό και αρκετά πιάτα εμπλουτίζονται με αυτό. Εδώ φτιάνουμε τα φασόλια με λάχανο. Δεν πιστεύετε πόσο νόστιμο και ξεχωριστό φαγητό είναι μέχρι να το μαγειρέψετε.


Σάββατο 29/10

Πίτσα σε τραγανή βάση από πατάτα
Νόστιμη και τραγανή βάση από πατάτα για εναλλακτικές πίτσες. Στα υλικά είμαστε ελεύθεροι να αυτοσχεδιάσουμε και να δημιουργήσουμε την πιο νόστιμη πίτσα που φτιάξαμε ποτέ.


Κυριακή 30/10

Για ορεκτικό
Σκορδόψωµο µε φουρνιστές ντοµάτες, πικάντικη ρόκα και Μετσοβόνε
Φτιάχνουμε υπέροχο σκορδόψωμο με ψητές ντομάτες και ρόκα που μπορούμε να απολαύσουμε είτε ως ορεκτικό, είτε ως μια σαλάτα-γεύμα.


Για κυρίως

Αγριογούρουνο στιφάδο στη γάστρα με σφολιάτα
Μια διαφορετική συνταγή με αγριογούρουνο που μαρινάρεται, σιγοψήνεται στη γάστρα και κλείνεται σε τραγανή σφολιάτα. Ένα εντυπωσιακό πιάτο για το κυριακάτικο ή το γιορτινό τραπέζι.


Για επιδόρπιο

Caprese al cioccolato ή αλλιώς σοκολατόπιτα
Μια εύκολη συνταγή για υγρό κέικ σοκολάτας με ιταλική έμπνευση από την Μάγκυ Ταμπακάκη. Ιδανικό για να ολοκληρώσει γλυκά ένα κάλεσμα στο σπίτι.