Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.
Δευτέρα 20/1
Με μία light και υγιεινή σούπα, με φαγόπυρο και λαχανικά, ξεκινάμε την εβδομάδα μας. Μπορεί να μοιάζει ασυνήθιστη, αλλά είναι πολύ γευστική.
Τρίτη 21/1
Φρικασέ στο πι και φι με κοτόπουλο. Αυτή η συνταγή δίνει σε ελάχιστο χρόνο ένα υπέροχο πιάτο για το καθημερινό τραπέζι.
Τετάρτη 22/1
Χειμωνιάτικο λαδερό επιλέγουμε για το τραπέζι της Τετάρτης. Θα φτιάξουμε κουνουπίδι γιαχνί με ελιές.
Πέμπτη 23/1
Η Πολίτικη κουζίνα μας αρέσει πολύ και τα μαντί, που είναι γεμιστά με κιμά, είναι από τα πιο αγαπημένα μας πιάτα, γι αυτό και σήμερα θα αφιερώσουμε λίγο παραπάνω χρόνο στην κουζίνα για να τα ετοιμάσουμε.
Παρασκευή 24/1
Το ρύζι, οι σταφίδες, τα αμύγδαλα και το συκώτι είναι ένας συνδυασμός αγαπημένος, που δίνουν ένα πιλάφι εξαιρετικής νοστιμιάς. Για ακόμη περισσότερη γεύση, εμπλουτίζουμε το ρύζι με λαχανικά και κάνουμε τη συκωταριά κρασάτη.
Σάββατο 25/1
Σολομό με καραμελωμένα κρεμμύδια και ντομάτα ετοιμάζουμε σήμερα. Ένα πιάτο που γίνεται εύκολα και γρήγορα.
Κυριακή 26/1
Ζουμερά χοιρινά μπριζολάκια ψήνουμε στο φούρνο για το κυριακάτικο τραπέζι
και θα τα συνοδεύσουμε με ψητή κολοκύθα με σκόρδο και καρύδια
και Πολίτικη σαλάτα με ξινόμηλο και μαραθόριζα.
Για επιδόρπιο, ελαφριά μηλόπιτα με αλεύρι ολικής και πορτοκάλι.