Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Cantina σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό μενού της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 5/5

Spaghetti con le Polpette (Σπαγγέτι με κεφτεδάκια)
Τα Spaghetti con le Polpette, δηλαδή σπαγγέτι με κεφτεδάκια σε κόκκινη σάλτσα, είναι ένα από τα πιο κλασικά πιάτα της ιταλικής κουζίνας, το οποίο έχει καθιερωθεί ως σύμβολο του comfort food. Η έντονη γεύση της ντομάτας, σε συνδυασμό με τα αρωματικά κεφτεδάκια και τα ζυμαρικά, συνθέτουν έναν ακαταμάχητο γαστρονομικό συνδυασμό που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι.

Τρίτη 6/5

Ριζότο λεμονάτο με κολοκύθια
Ένα ριζότο διαφορετικό απ’ τα συνηθισμένα. Ειδικά τώρα που αρχίζει και ανοίγει ο καιρός, αφήνουμε στην άκρη την κολοκύθα και πιάνουμε τα κολοκυθάκια, που εδώ δένουν τέλεια με τη λεμονάτη γεύση του φαγητού.


Τετάρτη 7/5

Γίγαντες με τσορίθο
Σε αυτή τη συνταγή οι γίγαντες μπαίνουν στην κατσαρόλα μαζί με φρέσκα λαχανικά και λουκάνικα τσορίθο δίνοντας στο πιάτο μοναδική νοστιμιά.

Πέμπτη 8/5

Το τέλειο μεζεδάκι: πατάτες βραστές με γαύρο μαρινάτο
Μια απλούστατη βραστή πατατοσαλάτα μετατρέπεται σε ξεχωριστό ορεκτικό πιάτο με τη συνοδεία μιας κρέμας και μαριναρισμένου γαύρου.

Παρασκευή 9/5

Τραγανά μπουτάκια κοτόπουλου στη φριτέζα αέρος
Μια εύκολη συνταγή με κοτόπουλο που γίνεται σε λίγη ώρα στη φριτέζα αέρος.

Σάββατο 10/5

Πίτα με πιπεριές και φέτα
Οι πιπεριές δίνουν πιάτα άφταστης νοστιμιάς. Ετοιμάζουμε πίτα με πιπεριές, κολοκύθια, φέτα και γραβιέρα και δεν τη χορταίνουμε!

Κυριακή 11/5

Χυλοπίτες με πρόβατο, χαρουπόμελο και πρόβειο γιαούρτι
Νόστιμες και παραδοσιακές, οι χυλοπίτες είναι ένα πιάτο που συνδυάζεται υπέροχα με πρόβατο και χαρουπόμελο, σε μία πιο σύγχρονη εκδοχή.