Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.
Δευτέρα 29/5
Κεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτας και σπαγγέτο
Μια μακαρονάδα με πλούσια ντοματένια σάλτσα και κεφτεδάκια είναι από τα φαγητά που τιμά δεόντως όλη η οικογένεια!
Τρίτη 30/5
Φριτάτα με αγκινάρες και φέτα
Φριτάτα στα ιταλικά, τορτίγια στα ισπανικά, ομελέτα στα ελληνικά. Όπως και να την πεις τη λατρεύουν όλοι οι λαοί της Μεσογείου και γίνεται πανεύκολα ακόμη κι αν δεν έχεις ταλέντο στη μαγειρική. Εδώ τη συνδυάζουμε με ελληνικά αρώματα και γεύσεις για απίστευτη νοστιμιά.
Τετάρτη 31/5
Μπάμιες στον φούρνο με φέτα
Οι μοναδικές λαδερές μπάμιες με τη χαρακτηριστική γλύκα τους μαγειρεύονται με παλαιωμένο βαλσαμικό και φέτα! Έτσι το μόνο που απομένει είναι να τις σερβίρουμε με μπόλικο ψωμί!
Πέμπτη 1/6
Κεφτεδάκια φούρνου με πατάτες
Τα αγαπημένα κεφτεδάκια όχι τηγανητά, αλλά μαγειρεμένα στο φούρνο με κυδωνάτες πατάτες.
Παρασκευή 2/6
Φάβα με μοσχαρίσιο συκώτι και βαλσαμικό
Η θρεπτική φάβα εκτός από ένα συνηθισμένο ορεκτικό μπορεί να σερβιριστεί κάλλιστα και ως κυρίως πιάτο σε συνδυασμό με καραμελωμένο συκώτι. Της ταιριάζει μοναδικά!
Σάββατο 3/6
Μπριάμ λαχανικών με φρέσκο ψάρι
Ένας πολύ ιδιαίτερος συνδυασμός για όσους αγαπούν το ψάρι, που συνδυάζεται μοναδικά με τα λαχανικά εποχής.
Κυριακή 4/6
Μοσχαρίσιες σπαλομπριζόλες
Ότι πρέπει για τα ανοιξιάτικα ΒΒQ αυτή η συνταγή με την πολύ ιδιαίτερη και αρωματική μαρινάδα.
Για ορεκτικό
Baby πατάτες με μουστάρδα στον φούρνο
Και ποιος δεν αγαπάει τις πατάτες; Οι συγκεκριμένες μάλιστα είναι φούρνου με μουστάρδα και πασπαλισμένες από μυρωδικά.
Για επιδόρπιο
Εύκολo τιραμισού με κονιάκ και κακάο
Ένα από τα πιο απολαυστικά επιδόρπια σε μία εύκολη εκδοχή του, που θα σας λύσει τα χέρια σε κάθε τραπέζι που ετοιμάζετε.