Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Cantina σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 19/8
Γεμιστά
Κλασικό και πάντα αγαπημένο καλοκαιρινό φαγητό, τα γεμιστά δίνουν νότες μεσογειακής νοστιμιάς και παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας στα τραπέζια των διακοπών μας, και όχι μόνο.

Τρίτη 20/8
Νιόκι με ντομάτα, μοτσαρέλα και βασιλικό στον φούρνο
Τα νιόκι στον φούρνο είναι ένα comfort φαγητό που αγαπά πολύ η νέα γενιά και όχι μόνο αυτή.

Τετάρτη 21/8
Κοτόπουλο με ρεβίθια και λαχανικά
Ετοιμάζουμε νόστιμα μπουτάκια κοτόπουλο στο φούρνο με ρεβίθια και κόκκινες πιπεριές. Εύκολο και νόστιμο πιάτο, ιδανικό για το καθημερινό τραπέζι.

Πέμπτη 22/8
Πανσέτες ψητές με ψητές πατάτες
Ψήνουμε σπιτικές μαριναρισμένες πανσέτες και τις συνοδεύουμε με πατάτες γεμιστές με γιαούρτι και μυρωδικά.

Παρασκευή 23/8
Σαρδέλες αχνιστές
Βάζουμε τις σαρδέλες στο τηγάνι με ελαιόλαδο και μυρωδικά και έχουμε έτοιμο ένα θρεπτικό και νόστιμο πιάτο που μυρίζει καλοκαίρι.

Σάββατο 24/8
Λεμονάτο μοσχαράκι
Αν ζηλεύετε το τέλειο καλομαγειρεμένο λεμονάτο μοσχαράκι της ταβέρνας, αυτή είναι η συνταγή που αναζητάτε. Φυσικά σερβίρετε με τηγανητές πατάτες για ολοκληρωμένη απόλαυση!

Κυριακή 25/8

Κυρίως
Αρνίσια παϊδάκια με σκορδάτη σάλτσα μυρωδικών
Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για αρνίσια παϊδάκια με σάλτσα σκόρδου για όσους αγαπούν τη γεύση του.

Ορεκτικό

Μελιτζανοπιτάκια με κρύα σάλτσα κόκκινης πιπεριάς
Κάνουμε την καλοκαιρινή μελιτζάνα σνακ και δίπλα σερβίρουμε μια ωραία σάλτσα πιπεριάς που ταιριάζει υπέροχα!

Επιδόρπιο

Γαλατόπιτα από την Πελοπόννησο
Μπορεί γενικά μια γαλατόπιτα να θέλει λίγο παραπάνω χρόνο για να γίνει, όμως η συγκεκριμένη είναι πανεύκολη γιατί δεν έχει καθόλου φύλλο, οπότε δεν έχετε παρά να τη δοκιμάσετε με την πρώτη ευκαιρία.