Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Cantina σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό μενού της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 26/5

Μπαρμπούνια τηγανητά σαβόρο
Μαγειρεύουμε μπαρμπούνια στο τηγάνι και τα περιχύνουμε με χειροποίητη πικάντικη σάλτσα σαβόρο, σε μια συνταγή με ρίζες από τη νησιωτική Ελλάδα.

Τρίτη 27/5

Κολοκύθια παπουτσάκια
Η μαγείρισσα-συγγραφέας Νικολέτα Δελατόλα-Φωσκόλου μάς μαγείρεψε παραδοσιακές συνταγές της Τήνου από το βιβλίο της Κυκλάδων Γεύσεις.

Τετάρτη 28/5

Γίγαντες φούρνου με μείγμα tikka masala και ελιές
Καλοκαιρινό, θρεπτικό, αργεί μεν να ψηθεί αλλά όλοι παραδέχονται ότι είναι νοστιμότερο την επόμενη ημέρα και είναι ιδανικό για «ταπεράκι» στο γραφείο.

Πέμπτη 29/5

Μοσχαρίσιες σπαλομπριζόλες
Μετά από μία κοπιαστική ημέρα, μία στάση στον κρεοπώλη της γειτονιάς και ύστερα μαγείρεμα με εύκολη μεν συνταγή με πολύ ιδιαίτερη και αρωματική μαρινάδα.

Παρασκευή 30/5

Σπαγγέτι με σάλτσα από σιγομαγειρεμένο κολοκύθι
Αυτή η σάλτσα από κολοκύθι είναι πανεύκολη κι έχει μια ιδιαίτερη γλύκα που θα κάνει τα ζυμαρικά σας ανάρπαστα.

Σάββατο 31/5

Καλαμαράκια γεμιστά με σπανακόρυζο
Τα γεμιστά καλαμαράκια είναι από τα πιο νόστιμα πιάτα. Σε αυτή τη συνταγή επιλέγουμε να τα γεμίσουμε με σπανακόρυζο δημιουργώντας ένα ακόμη πιο ξεχωριστό φαγητό.

Κυριακή 1/6

Κατσικάκι με τσακώνικες μελιτζάνες
Υποδεχόμαστε την πρώτη ημέρα του καλοκαιριού με κατσικάκι μαγειρεμένο παρέα με τσακώνικες μελιτζάνες που μελώνουν και κάνουν μία σάλτσα όνειρο.

Σαλάτα με φινόκιο, πεπόνι, απάκι και καπνιστό τυρί Μετσόβου
Έφτασε η εποχή για το αγαπημένο δροσερό πεπόνι. Το αφήνουμε λίγο στο ψυγείο για να δροσιστεί και μετά φτιάχνουμε νόστιμη καλοκαιρινή σαλάτα για το τραπέζι της παρέας.

Γλυκό ψυγείου με μπισκότα πτι μπερ
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας χαρίζει μια συνταγή για κλασικό γλυκό ψυγείου με κρέμα, μπισκότα και σοκολάτα, εύκολο στη παρασκευή του που σίγουρα θα λατρέψουν τα παιδιά.