Η γνωστή αλυσίδα καφέ Starbucks, εγκαινίασε την Τρίτη 9 Ιουλίου, το νέο της κατάστημα στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης, στην πλατεία Συντάγματος. Το μοντέρνο κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του στο ισόγειο του ιστορικού κτιρίου που στεγάζεται τo πολυκατάστημα Public και καλωσόρισε από την πρώτη κιόλας μέρα τουρίστες και λάτρεις του καφέ στο νέο hot spot στην καρδιά της πόλης.

Με το άνοιγμα του καταστήματος αυτού, η οικογένεια των Starbucks, που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2002, μεγαλώνει, με ολοένα και περισσότερα καταστήματα σε κεντρικά σημεία αστικών πόλεων και δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της χώρας.

Tο νέο κατάστημα Starbucks, είναι μόλις 109 τ.μ. (ισόγειο και εξωτερικό καθιστικό) και αποτελεί ένα μικρό «διαμάντι» στην καρδιά της πόλης καθώς έχει διακοσμηθεί με απόλυτο σεβασμό στο ιστορικό κτίριο της πλατείας Συντάγματος. Το κατάστημα χαρακτηρίζεται από σύγχρονη αισθητική και διαθέτει ζεστή ατμόσφαιρα. Ενδιαφέρον στοιχείο, το οποίο ενισχύει την υψηλή αισθητική του καταστήματος, αποτελεί η ξύλινη επένδυση που έχει γίνει στον εσωτερικό χώρο για να θυμίζει βιβλιοθήκη με χαρακτηριστικές Starbucks εικαστικές λεπτομέρειες. Παράλληλα, το κατάστημα διαθέτει έναν ευχάριστο και άνετο εξωτερικό χώρο.

Ο Στέφανος Αραβανής, Εμπορικός Διευθυντής της Μαρινόπουλος Εταιρεία Καφέ A.E.E., δήλωσε: «Στα Starbucks αναγνωρίζουμε τη σημασία της διαρκούς ανάπτυξης της Εταιρείας, πάντα σε συνδυασμό με τα ενδιαφέροντα, τον τρόπο ζωής και τις αξίες των πελατών μας, καθώς στόχος μας είναι να διατηρήσουμε σε βάθος χρόνου τη σχέση μας μαζί τους. Η νέα συνεργασία μας με τα πολυκαταστήματα Public, θεωρούμε ότι θα προσδώσει την απαιτούμενη αξία τόσο στους πελάτες του Public που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν έναν καφέ υψηλής ποιότητας, όσο και στους πελάτες των Starbucks που θα μπορούν να συνδυάσουν το αγαπημένο τους ρόφημα με ψώνια και ψυχαγωγία. Τα δύο καταστήματα, χάρη στο άριστα εξιδεικευμένο και φιλικό προσωπικό θα δώσουν σε όλους τους πελάτες μια ολοκληρωμένη εμπειρία αντάξια των προσδοκιών τους».

info
Καραγιώργη Σερβίας 1 & Πλατεία Συντάγματος, Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Κυριακή 07.00-22.00