Τι κι αν είναι 52 χρονών, η Τζένιφερ Άνιστον έχει αναμφισβήτητα μία από τις πιο ωραίες σιλουέτες, ωστόσο, χωρίς να κάνει πλέον αυστηρές δίαιτες. Σε πρόσφατη δήλωσή της στο «People» η ηθοποιός είπε ότι ενώ παλιά ακολουθούσε μια διατροφή χαμηλή σε υδατάνθρακες, έχει αρχίσει να τους προσθέτει ξανά στο μενού της γιατί δεν θέλει άλλες στερήσεις. «Άρχισα να επιτρέπω στον εαυτό μου να απολαμβάνει ένα πιάτο ζυμαρικά ή λίγο ψωμί. Όλοι φοβούνται το ψωμί, αλλά εγώ όχι πια. Αρκεί όλα να γίνονται με μέτρο».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Μάλιστα, ένιωσε πολύ καλά με αυτήν την προσθήκη στη διατροφή της. «Το σώμα μου εκτιμά τους υδατάνθρακες, είναι σαν να μου λέει: Σε ευχαριστώ! Γιατί μού στερείς τα πράγματα που αγαπώ». Κατά το παρελθόν, η Τζένιφερ προσπαθούσε να ακολουθεί ένα πολύ αυστηρό πρόγραμμα διατροφής. «Είχα κάνει ένα αληθινά δύσκολο workout και μετά μια μέρα προσπάθησα να σηκωθώ και δεν μπορούσα. Κυριολεκτικά σωριάστηκα στο πάτωμα και κατέληξα να κάνω μαγνητική τομογραφία», θυμάται.

Αυτό που είχε συμβεί τελικά ήταν πως είχε μετατοπιστεί ένας δίσκος, οπότε χρειάστηκε να αλλάξει τελείως είδος εκγύμνασης. Άρχισε, ήπια, με πιλάτες, το οποίο κάνει και τώρα 3 με 4 φορές την εβδομάδα και ξεκίνησε να ακούει το σώμα της.

Δείτε επίσης:
«Sticky Fingers»: Έκλεισε το θρυλικό εστιατόριο του Μπιλ Ουάιμαν των Rolling Stones

Ποιο ελληνικό φαγητό λάτρεψε ο Τζάστιν Μπίμπερ στα ελληνικά νησιά;

Τελικός MasterChef – Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Το twitter την είχε ήδη στέψει νικήτρια