Το ξενοδοχείο των γραφικών Σπετσών, Poseidonion Grand Hotel, μας συστήνεται εκ νέου τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν με νέες παροχές και συνεργασίες.
Χτισμένο ανάμεσα σε πεύκα και ελαιόδεντρα, σε μια καταπράσινη έκταση στην Αγία Μαρίνα, το άλλοτε κυνηγετικό καταφύγιο, The Pine Estate, μια νέα προσθήκη του ξενοδοχείου, αποτελεί μοναδική επιλογή για οικογένειες αλλά και για παρέες φίλων που θέλουν να απολαύσουν την εμπειρία φιλοξενίας του Poseidonion Grand Hotel σε ένα φυσικό περιβάλλον με πρόσβαση σε μια ήσυχη ιδιωτική παραλία.
Ο chef Θεολόγος Αμηράς, που αναλαμβάνει για πρώτη φορά το μενού του ξενοδοχείου δίνει έμφαση και προτεραιότητα στην αξιοποίηση ανγών πρώτων υλών. Έχει εμπειρία 7 χρόνων ως head chef στα εστιατόρια του ομίλου Νice n Easy Group και στο SantAnna Mykonos, ενώ έχει μαθητεύσει σε εστιατόρια βραβευμένα με αστέρια Michelin. Μαζί με τον Sous Chef του, Αλέξανδρο Σοροβίγκα, επιμελείται ένα ανανεωμένο μενού στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, Library Brasserie, στο βραβευμένο Οn the Verandah, και στο ρουστίκ Bostani, τo βιολογικό κτήμα του ξενοδοχείου, που προσφέρει μια μοναδική farm-to-table εμπειρία.
Στο bar του ξενοδοχείου, Palms Bar, βρίσκουμε μια ενδιαφέρουσα λίστα από signature cocktails and spirits, που υπογράφει ο Πάνος Κανατσούλης και τα απολαμβάνουμε κάτω από τα αστέρια. H φιλοσοφία κινείται γύρω από το concept των νόστιμων ποτών με πολλά foodie στοιχεία, ιδιαίτερες τεχνικές παρασκευής (fermentation, zero waste κ.ά.), με minimal αισθητική αλλά maximal γεύση. Τα ποτά συνοδεύουν πιάτα, όπως πικάντικα edamame, φαλάφελ κολοκυθιού, λαβράκι tiradito αλλά και uramaki rolls.
Φρέσκο ψάρι, βιολογικά λαχανικά από το μποστάνι του ξενοδοχείου και κλασικά ελληνικά πιάτα με μια σύγχρονη ματιά στο Paradise Beach Spetses, στην παραλία του ξενοδοχείου, με την υπογραφή του σεφ Τάσου Μπούφη, αλλά και sushi στο Sushi Bar.
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν και την εμπειρία του δείπνου με φόντο τη θέα στην παραλία. Κλασικά cocktails που επαναπροσδιορίζονται, foodie elements και δροσιστικές φρουτώδεις γεύσεις συνθέτουν μια λίστα με γεύση «καλοκαίρι».
Δείτε επίσης:
Ο Λευτέρης Λαζάρου επιμελείται το μενού στο White House restaurant στην Κέρκυρα
Suntan Τήνος: Καφές, brunch και κοκτέιλ από τα ’80s
Στην Ίο, στην Ελιά, για μεσογειακή κουζίνα και κοκτέιλ