Η μάσκα έχει γίνει πλέον απαραίτητο αξεσουάρ της καθημερινότητά μας και για όσους εργάζονται σε θέσεις που έρχονται σε άμεση επαφή με κόσμο, είναι υποχρεωτική. Σε ένα κατάστημα βρήκαν τρόπο να την κάνουν και διασκεδαστική.

Όπως διαβάζουμε στο Metro στο πολυκατάστημα Takeya στην Ιαπωνία οι υπάλληλοι φορούν μάσκες με μοτίβο από πλατύ χαμόγελο, για να φαίνονται πιο φιλικοί στους πελάτες, ακόμη και όταν το μεγαλύτερο μέρος του προσώπου τους είναι κρυμμένο. Το αποτέλεσμα είναι όντως διασκεδαστικό αν και κάπως περίεργο την ίδια στιγμή, όμως μερικά παραπάνω χαμόγελα δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν, ακόμη και αν είναι τυπωμένα πάνω σε υφασμάτινη μάσκα…

Η «καμπάνια του χαμόγελου» όπως ονόμασαν αυτή την ενέργεια, γνωρίζει μεγάλη επιτυχία τόσο μεταξύ των πελατών του καταστήματος, όσο και μεταξύ των χρηστών του Twitter όπου ανέβηκαν φωτογραφίες από το προσωπικό με τις χαμογελαστές μάσκες. Σε αυτές διακρίνουμε και τους υπαλλήλους εμφανώς ευχαριστημένους πίσω από τις αστείες μάσκες τους, που σίγουρα δίνουν άλλη νότα στην δύσκολη εποχή του κορωνοϊού.

Δείτε επίσης:
Μπαρ σερβίρει τα κοκτέιλ του μέσω μυστικών παραθύρων λόγω κορωνοϊού

Room service από ρομπότ που σερβίρει αποκλειστικά κρασί

Παμπ έβαλε ηλεκτροφόρο σύρμα για να μην πλησιάζουν οι πελάτες την μπάρα