Ο καφές είναι ένα αγαπημένο ρόφημα που καταναλώνεται με διάφορους τρόπους: σκέτος, με ζάχαρη, με υποκατάστατα ζάχαρης, με σοκολάτα… Κατά καιρούς βέβαια στα social media έχουμε δει διάφορα trends όπως για παράδειγμα ο καφές με την πορτοκαλάδα

Τι θα λέγατε όμως για έναν καφέ με μαγιονέζα; Ναι, καλά ακούσατε! Το δίκτυο CBS ανέβασε πρόσφατα ένα βίντεο που δείχνει τον Will Lewis, παίκτη των Wildcats του Kentucky να ρίχνει μαγιονέζα στον καφέ του, φορώντας κοστούμι!

O παίκτης είχε δώσει συνέντευξη στο Kentucky Sports Radio πριν από κάποιο διάστημα και εξηγούσε αυτή του την πρωινή συνήθεια. Όλα ξεκίνησαν από ένα… παιχνίδι με τη σύντροφό του. Καθώς έτρωγαν πρωινό είδαν τη μαγιονέζα πάνω στο τραπέζι. Νομίζοντας πως τον προκαλεί να βάλει μαγιονέζα στον καφέ του, το δοκίμασε και του άρεσε!

Εννοείται ότι αυτό προκάλεσε πλήθος σχολίων στο Twitter! Oι χρήστες βρήκαν την πράξη αυτή εγκληματική, ότι του αξίζει να πάει στη φυλακή, ότι πρέπει να φωνάξουν την αστυνομία κ.ά. παρόμοια.

Ωστόσο, εν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος παίκτης εκφράζει περίεργα διατροφικά γούστα! Παλιότερα είχε ανεβάσει βίντεο όπου έτρωγε μια μαυρισμένη μπανάνα με τη φλούδα της!