Έχεις βαρεθεί και εσύ να βλέπεις πολύχρωμα milkshakes, γρανίτες και καφέδες, με ονόματα που θυμίζουν ουράνια τόξα και μονόκερους; Δεν είσαι ο μόνος! Με την πολύχρωμη αυτή μόδα που έχει ξεσπάσει και έχει κατακλύσει την αρχική μας σελίδα σε instagram και facebook, είχαμε αρχίσει να σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να διαγράψουμε όλα μας τα κοινωνικά δίκτυα, απλά για να ηρεμήσουμε λιγάκι… Έχουμε όμως καλά νέα: ήρθε ο μαύρος καφέ latte!

karvouno2

Ξύπνησε την emo περσόνα των νεανικών σου χρόνων λοιπόν και άφησε τον γκοθ εαυτό σου να αναδειχθεί παραγγέλνοντας τον συγκεκριμένο καφέ…Το σοφιστικέ αυτό ρόφημα θα ηρεμήσει τα μάτια σου και θα χαλαρώσει τις αισθήσεις σου, χάρη στο απαλό γκρι χρώμα του, το οποίο του χαρίζει ο ενεργός άνθρακας που περιέχει. Το συγκεκριμένο συστατικό έχει αρχίσει να χρησιμοποιείται σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια, σε προϊόντα ομορφιάς, αλλά και σε τρόφιμα, καθώς βοηθά στην πέψη, αποτοξινώνει τον οργανισμό και προσφέρει στο προϊόν ένα μοναδικό γκρι ή μαύρο χρώμα.

Η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα δεν έχουμε ακόμη εντοπίσει κάποιο μαγαζί που να πουλάει κάτι ανάλογο. Στο Λονδίνο όμως μπορείς να βρεις “charcoal lattes” στα μαγαζιά DAMSON & CO και Farm Girl Cafe.

Κάποια στιγμή βέβαια το ίντερνετ θα γεμίσει με φωτογραφίες και αυτής της μόδας και τότε είναι που θα αναζητήσουμε κάτι νέο για να ανανεώσουμε τις σελίδες μας στα κοινωνικά δίκτυα…