Μπορεί το φυστικοβούτυρο να μην έχει γλυκιά γεύση, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχουμε συνηθίσει να το βλέπουμε σε γλυκές παρασκευές, σε συνδυασμό με σοκολάτα και μαρμελάδα. Το νέο «πάντρεμα» με αγγουράκι τουρσί σε τοστ λοιπόν, μας ξεπερνά!

Όπως φαίνεται πρόκειται για τη νέα τάση στα ανορθόδοξα σνακ και τα social media έχουν γεμίσει με φωτογραφίες από τοστ και ανοιχτά σάντουιτς με φυστικοβούτυρο και πίκλες.

Lunch? #peanutbutterpicklesandwich

A post shared by Jim Taylor (@urrgghh) on

Και για να μην νομίζετε ότι εμείς είμαστε περίεργοι -στην απίθανη περίπτωση που κάποιος από εσάς έχει τύχει να το δοκιμάσει και να του αρέσει-, οι αναρτήσεις συνοδεύονται από πολλά αρνητικά σχόλια. «Κάποιοι άνθρωποι θέλουν να καταστραφεί ο κόσμος», αναφέρει ένας χρήστης στο Twitter, ενώ κάποιος άλλος αναρωτιέται «Δεν έχουμε υποφέρει αρκετά;».

peanutsand

Για την ιστορία, η περίεργη αυτή συνταγή φαίνεται ότι έκανε πρώτη φορά την εμφάνιση της στο Cooking των The New York Times το 2014, και από τότε έχει γίνει τάση. Αν θέλετε να το δοκιμάσετε και ακολουθώντας αυτή τη συνταγή, θα χρειαστείτε για 1 σάντουιτς: 2 φέτες από το αγαπημένο σας ψωμί, ανάλατο βούτυρο προαιρετικά, φυστικοβούτυρο και 1 μεσαίο αγγουράκι τουρσί. Αλείφετε αν θέλετε τις φέτες ψωμιού με βούτυρο, τις ψήνετε, στη συνέχεια τις αλείφετε με φυστικοβούτυρο και τις 2 φέτες, βάζετε πάνω στη μία το αγγουράκι κομμένο κατά μήκος ή σε φέτες, σκεπάζετε με την άλλη και απολαμβάνετε!

Και για να μην νομίζετε ότι οι πίκλες μπαίνουν μόνο σε σάντουιτς, δείτε επίσης:
Εσύ βάζεις πίκλες στην μπίρα σου;