Στην Αμερική το Halloween δεν γιορτάζεται μόνο με τρομακτικές στολές, αλλά και με περίεργα φαγητά και γλυκά που προκαλούν ανατριχίλες. Όπως για παράδειγμα αυτό το ρολό κιμά σε σχήμα… ανθρώπινων ποδιών!

Σωστά διαβάσατε, κάποιος αποφάσισε να δώσει το πιο ανατριχιαστικό σχήμα στο ρολό κιμά, κάνοντας το να μοιάζει ανατριχιαστικά πολύ με δύο ανθρώπινα πόδια. Μάλιστα, για ακόμη πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε κομμάτια κρεμμυδιού για να αναπαραστήσει τα νύχια, αλλά και το κόκκαλο, όπως φαίνεται όταν κόβετε μία πατούσα από το ύψος των αστραγάλων. Αισθάνεστε και εσείς ρίγη, έτσι;

Το περίεργο αυτό δημιούργημα ανήκει στον χρήστη του Twitter Lil Rich Aka Crash, έναν ράπερ από την Τάλσα, που ανέβασε τη φωτογραφία στα μέσα Οκτωβρίου και από τότε έχει γίνει viral. Για την ακρίβεια, μέχρι στιγμής έχει δεχθεί περί τα 28.000 likes και έχει γίνει retweet 9.000 φορές!

Το περίεργο αυτό πιάτο, που δημοσιεύτηκε λίγες μόλις ημέρες πριν το Halloween και θεωρείται ότι πολλοί θα το αντιγράψουν στα φετινά πάρτι μασκέ, έχει φυσικά και ανάλογο όνομα. Αντί για meatloaf (ρολό κιμά, δηλαδή) του έχει δοθεί το πολύ ταιριαστό όνομα «feetloaf», όπου feet τα πόδια στα αγγλικά.

Πείτε αλήθεια, δεν θα θέλατε να το δοκιμάσετε, έτσι;