Εμπνευσμένο από ένα ποίημα του Κωνσταντίνου Καβάφη, το «Επέστρεφε» αντλεί τη φιλοσοφία του από την ιδέα της επιστροφής στον εαυτό, στις αναμνήσεις των καλύτερων στιγμών μας αλλά και στο αγαπημένο μας νησί. Άλλωστε αυτή ακριβώς είναι και η φήμη που ακολουθεί το νησί: ενός τόπου όμορφου και χαλαρού που όποιος τον γνωρίζει θέλει να πηγαίνει και να ξαναπηγαίνει για να τον απολαμβάνει στο έπακρο.

Ένας ακόμη λόγος λοιπόν για να βρεθείτε στην Αντίπαρο είναι το «Επέστρεφε», το νέο αυτό bistro στον πεζόδρομο της Αντιπάρου που έρχεται για να προσφέρει μια εμπειρία που αξίζει δοκιμής.

Πρόκειται για το μικρό αδερφάκι του κοσμαγάπητου Time Marine Beach Bar, που έκανε την εμφάνισή του πριν τρία χρόνια στη δεύτερη Ψαραλυκή του νησιού, που φέρνει την ίδια αίσθηση ζεστασιάς και φιλοξενίας στον κεντρικό πεζόδρομο. Συνδυάζοντας τις κυκλαδίτικες παραδόσεις με μια πινελιά μοντερνισμού και vintage αισθητικής, το «Επέστρεφε» προσφέρει γεύσεις και πιάτα που συνδυάζουν το παρελθόν με το παρόν.

Τα μαρμάρινα τραπεζάκια του είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε από δυναμωτικό πρωινό με αυγά, χορταστικά bowls και υγιεινά smoothies μέχρι ελαφρύ μεσημεριανό, φτιαγμένο εξολοκλήρου με φρέσκα τοπικά προϊόντα, και δείπνο με δημιουργικές πιάτα, βασισμένα σε ελληνικές συνταγές, συνοδεία εκλεκτών ποτών.

Προσεκτικά διαλεγμένα κρασιά από όλη την Ελλάδα, παλαιωμένα τσίπουρα και πρωτότυπα spritz, δημιουργούν ωραία αρμονία γεύσεων και αρωμάτων.

Στο «Επέστρεφε» η παράδοση συναντά το σήμερα και η απλότητα την πολυτέλεια στήνοντας ένα απολαυστικό καλοκαιρινό σκηνικό, ιδανικό για μικρές και μεγάλες αποδράσεις.