Τη συνεργασία του με τον βραβευμένο με αστέρι Μισελέν Έλληνα σεφ Αλέξανδρο Τσιοτίνη ανακοίνωσε το Casa Cook Samos. Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος σεφ, ιδιοκτήτης και επικεφαλής σεφ του εστιατορίου CTC στην Αθήνα και θα είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία όλων των μενού του ξενοδοχείου. Παράλληλα, θα μαγειρεύει «πιάτα υπογραφής» για τους επισκέπτες και θα διασφαλίζει τη σταθερή υψηλή ποιότητα και απόδοση της κουζίνας και της ομάδας. Το Casa Cook Samos είναι ένα ξενοδοχείο 128 δωματίων μόνο για ενήλικες σε ένα από τα πιο ειδυλλιακά σημεία της Μεσογείου.
Διαβάστε ακόμα:
Κάν’ το όπως οι σεφ! 8 συμβουλές από ειδικούς για το μαγείρεμα στο σπίτι
Τα 5 αγαπημένα κόλπα των σεφ για τέλεια αυγά
Τα tips των σεφ για να ετοιμάσετε το γεύμα σας πιο γρήγορα