Tο διεθνές brand La Cantine du Faubourg εγκαινίασε μόλις πριν από λίγες ημέρες το νέο του εστιατόριο στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου, επεκτείνοντας την παρουσία του στην Ευρώπη. Το La Cantine du Faubourg γίνεται ο νέος dining προορισμός του νησιού, όπου το υπαίθριο εστιατόριό του εναρμονίζεται με το κυκλαδίτικο ύφος του νησιού.
Το μενού που επιμελείται ο διεθνούς φήμης Gilles Bosquet, κάτοχος Michelin, με τον 20μελή ομάδα του και περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα πιάτων, όπου ο σεφ προσθέτει πιάτα που φέρουν την προσωπική του υπογραφή.
Διαβάστε ακόμα:
Στο τραπέζι με τον Nobuyuki Matsuhisa. Τον σεφ που μας έκανε να αγαπήσουμε την ιαπωνική κουζίνα.
Η Δίαιτα των 100 μιλίων: Πώς θα ήταν ο κόσμος μας αν καταναλώναμε μόνο τοπικά προϊόντα;
Ελληνικά τυριά: 10 νόστιμοι τρόποι για να τα βάλετε στο τραπέζι