Sponsored Content

Η φέτα είναι ένα τυρί με πολυδιάστατο χαρακτήρα, καθώς ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις συνταγές της ελληνικής κουζίνας προσφέροντας μια έκρηξη γεύσεων σε κάθε μπουκιά. Όσπρια και λαδερά, κρεατικά και σαλάτες, πίτες και πίτσες, σάντουιτς και ταπεινές ομελέτες, η φέτα δεν έχει περιορισμούς. Ευέλικτη και νόστιμη με όποιον τρόπο και αν την εντάξουμε στο τραπέζι μας, η φέτα δεν μας απογοητεύει. Μπορεί να σταθεί το ίδιο υπερήφανα στο μενού μιας ταβέρνας και ενός επίσημου μπουφέ. Ταιριάζει ακόμα και με τα φρούτα του καλοκαιριού, όπως καρπούζι, πεπόνι και σταφύλι για ένα χορταστικό σνακ, ενώ συνοδεύει τέλεια τα λευκά κρασιά.

Είναι όμως το αποτέλεσμα πάντα τόσο καλό; Είναι αλήθεια ότι όλα τα τυριά δεν είναι ίδια γιατί δεν παράγονται πάντα από ποιοτικές πρώτες ύλες, γεγονός που αποτυπώνεται στη γεύση.

Έτσι, προτιμάμε μια φέτα που εμπιστευόμαστε χρόνια, όπως τη Φέτα ΠΟΠ ΔΩΔΩΝΗ, η οποία είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένη και πολυβραβευμένη για την υψηλή ποιότητα και την αυθεντική της γεύση. Πλούσια σε θρεπτική αξία, παρασκευάζεται μόνο από 100% ελληνικό, παστεριωμένο, αιγοπρόβειο γάλα και αποτελεί διαχρονική επιλογή στο οικογενειακό τραπέζι.

Είναι Προϊόν Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης και αποτελεί τη ναυαρχίδα της εταιρείας, καθώς η γεύση της είναι εγγυημένη.

Η φέτα ΔΩΔΩΝΗ διατίθεται χύμα από το δοχείο, αρκεί να τη ζητήσουμε με το όνομά της στην ποσότητα που θέλουμε. Αναγνωρίζουμε εύκολα το όνομα ΔΩΔΩΝΗ από το ανάγλυφο σήμα της εταιρείας που αποτυπώνεται στο σώμα του τυριού και έτσι είμαστε σίγουροι ότι απολαμβάνουμε κορυφαία γεύση και ποιότητα.

Διαφορετικά μπορούμε να βρούμε την αυθεντική φέτα ΔΩΔΩΝΗ σε πρακτική πλαστική συσκευασία που διατηρεί το τυρί μέσα στη φυσική του άλμη, που διατηρεί τη φρεσκάδα του και δίνοντάς του μεγαλύτερο χρόνο συντήρησης. θα τη βρούμε σε πλαστικά δοχεία με άλμη σε συσκευασίες των 400g, 1kg, 2kg και 4kg.

Για ακόμα πιο εύκολη αποθήκευση στο ψυγείο, μπορούμε να προτιμήσουμε τη φέτα ΔΩΔΩΝΗ σε συσκευασία Vacuum Pack των 200g, 400g και 1kg, ενώ στο εξωτερικό διατίθεται και σε  150g, 180g, 500g και 2kg.

Παρά το γεγονός ότι το τυρί έχει την τιμητική του σχεδόν σε κάθε ελληνικό σπίτι, υπάρχουν και άνθρωποι οι οποίοι ακολουθούν διατροφή χωρίς ή με περιορισμένες ποσότητες αλατιού και λιπαρών. Και σε αυτήν την περίπτωση, τα νέα είναι καλά καθώς δεν χρειάζεται να στερηθεί κανείς το αγαπημένο τυρί.

Γι’ αυτόν τον λόγο, η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, έχει δημιουργήσει δύο προϊόντα που καλύπτουν κάθε διατροφική τάση και ανάγκη.

Το πρώτο είναι η φέτα με λιγότερο αλάτι, η οποία σε σύγκριση με ομοειδή προϊόντα, περιέχει 40% λιγότερο αλάτι. Παρασκευάζεται από φρέσκο, παστεριωμένο, αιγοπρόβειο και 100% ελληνικό γάλα και είναι η ιδανική για όσους προσέχουν την πρόσληψη αλατιού στην διατροφή τους. Όσο για τη θερμιδική της αξία; Τα 100γρ. έχουν μόλις 257 θερμίδες, 1,5γρ. αλάτι και 17γρ. πρωτεΐνης, αποτελώντας ένα προϊόν με θρεπτική αξία και πλούσια γεύση για κάθε διατροφική μας επιλογή και περίσταση. Τη δοκιμάζουμε σε σαλάτες, πίτες, σαγανάκι ή και σκέτη ραντισμένη με λίγο ελαιόλαδο και πασπαλισμένη με ρίγανη και θα την αγαπήσουμε όσο και την κλασσική. Βρίσκουμε την φέτα ΔΩΔΩΝΗ με 40% λιγότερο αλάτι σε αεροστεγή συσκευασία 400 γρ. και σε πλαστικό δοχείο σε άλμη 400γρ. σε αλυσίδες σούπερ μάρκετ.

 

Το δεύτερο προϊόν της ΔΩΔΩΝΗ, είναι το τυρί “Ελαφρύ” με λιγότερα λιπαρά, το οποίο γίνεται από φρέσκο, παστεριωμένο, μερικώς αποβουτυρωμένο αιγοπρόβειο και 100% ελληνικό γάλα. H μείωση των λιπαρών γίνεται με φυσικό τρόπο, χωρίς χημική επεξεργασία. Βρίσκουμε το ελαφρύ τυρί ΔΩΔΩΝΗ στην ειδική πλαστική συσκευασία 400γρ. και 900γρ. μέσα σε φυσική άλμη.

Είτε παραδοσιακή φέτα, είτε με λιγότερο αλάτι και χαμηλά λιπαρά, τα προϊόντα της ΔΩΔΩΝΗ εγγυώνται πλούσια γεύση και υψηλή ποιότητα στα γευστικά ταξίδια μας.

Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ στο www.dodoni.eu και στον λογαριασμό τους στο instagram @dodoni.eu