Sponsored content

Τα γεύματα του Πάσχα είναι γεμάτα πληθωρικά φαγητά, λαχταριστά γλυκά και ωραία ποτά. Σε ατμόσφαιρα χαράς και θαλπωρής απολαμβάνουμε μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα όλες τις γεύσεις που μας αρέσουν και όπως είναι φυσικό σχεδόν πάντα το παρακάνουμε, λίγο έως πολύ. Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο χρειαζόμαστε το κατάλληλο νερό ώστε να χωνέψουμε ομαλά και να γιορτάσουμε χωρίς προβλήματα. Είναι σημαντικό λοιπόν να επιλέγουμε φυσικά προϊόντα όπως το Φυσικό Μεταλλικό νερό και το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό νερό AQUA Carpatica.

Ο φυσικός σύμμαχος στα γιορτινά γεύματα και όχι μόνο
Τα μεταλλικά ή μη νερά στα οποία προστίθεται ανθρακικό οξύ με βιομηχανικό τρόπο, δηλαδή τα σοδόνερα, λειτουργούν εντελώς διαφορετικά μέσα στο στομάχι μας από τα Φυσικώς Ανθρακούχα Φυσικά Μεταλλικά Νερά. Γι αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία να κάνουμε τη σωστή επιλογή, ειδικά σε γιορτινές περιόδους, όπως αυτή του Πάσχα, που παραδοσιακά καταναλώνουμε πιο ιδιαίτερα, αλμυρά και γλυκά, εδέσματα.  Πιο συγκεκριμένα, τα σοδόνερα περιέχουν διοξείδιο του άνθρακα (CO2) σε ελεύθερη μορφή. Η τεχνητή προσθήκη διοξειδίου του άνθρακα δημιουργεί ένα όξινο περιβάλλον για το πεπτικό μας σύστημα και είναι πιθανόν να προκαλέσει δυσάρεστες συνέπειες όπως γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, έλκος, υπέρταση κ.ά.

Τα Φυσικώς Ανθρακούχα Φυσικά Μεταλλικά Νερά, φιλτράρονται με φυσικό τρόπο μετά από μακρόχρονη διαδρομή δίπλα σε ανενεργά ηφαίστεια. Το σημαντικό είναι ότι περιέχουν στοιχεία (άνθρακαασβέστιο, διττανθρακικό μαγνήσιο, διττανθρακικο νάτριο κ.ά.) τα οποία εκλύουν, μετά την πόση, σιγά σιγά και διαδοχικά το διοξείδιο του άνθρακα. Η κατανάλωση φυσικώς ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού μεταφέρει φυσικούς ηλεκτρολύτες στο σώμα και έτσι διευκολύνει την πέψη, εξουδετερώνει την υπερβολική γαστρική οξύτητα και ενισχύει το μεταβολισμό. Παράλληλα, το AQUA Carpatica είναι απαλό, ευχάριστο γευστικά και δεν έχει καμία επίγευση γι αυτό και διατηρεί την ισορροπία στις γεύσεις κάθε γεύματος. Επιπλέον, αφήνει μια αναζωογονητική αίσθηση στο στόμα χωρίς να επηρεάζει γευστικά τα φαγητά που το συνοδεύουν.

Αποφεύγουμε τα νιτρικά
Η περιεκτικότητά του πόσιμου νερού σε νιτρικά άλατα είναι ένα ζήτημα που μας απασχολεί έντονα, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Έχει μεγάλη σημασία να αναφέρουμε ότι τα νιτρικά είναι τοξικές ουσίες και η πρόσληψη τους μπορεί να προκαλέσει πολλά και διαφορετικά οργανικά προβλήματα στον ανθρώπινο οργανισμό, ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες, δηλαδή στις εγκυμονούσες, στα βρέφη και στα παιδιά. Γι αυτό θα πρέπει να προστατευόμαστε φροντίζοντας να μην καταναλώνουμε νερό με νιτρικά. Δεν είναι τυχαίο ότι η επίσημη κρατική σύσταση για την κατανάλωση νιτρικών σε επτά χώρες της ΕΕ (Γερμάνια, Γαλλία, Αυστρία, Ιταλία, Ισπανία, Πολωνία και Τσεχία) θέτει ως ανώτατο όριο, για τα βρέφη, τα μικρά παιδιά και τις εγκυμονούσες, τα 10mg/L NO3.

Η πιο κατάλληλη επιλογή έρχεται από ένα πραγματικά φυσικό νερό κορυφαίας ποιότητας, δηλαδή το AQUA Carpatica που είναι αγνό και δεν περιέχει νιτρικά (μηδέν νιτρικά το Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό νερό και σχεδόν μηδέν νιτρικά το Φυσικό Μεταλλικό νερό (0.6mgr/l). Το AQUA Carpatica είναι πλούσιο σε πολύτιμα συστατικά όπως το ασβέστιο και το μαγνήσιο και περιέχει πολύ μικρές ποσότητες νατρίου γι αυτό και καλύπτει τις ανάγκες κάθε οργανισμού, όσο εξειδικευμένες και να είναι γι αυτό και αποτελεί την καλύτερη επιλογή για παιδιά αλλά και για όλη την οικογένεια.

Το νερό στην πιο αγνή εκδοχή του
Στο δάσος των Καρπαθίων, σε ένα εντελώς ανέγγιχτο τοπίο, μακριά από κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα, εκτείνεται η πιο εντυπωσιακή οροσειρά (120.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων) της Ευρώπης. Τεράστια έλατα και υπεραιωνόβιες βελανιδιές συνθέτουν ένα ειδυλλιακό φυσικό περιβάλλον στο οποίο ζουν πολλά και διάφορα άγρια ζώα και βρίσκουν καταφύγιο οι περισσότερες αρκούδες στην Ευρώπη. Σε αυτήν ακριβώς την υπέροχη τοποθεσία, και συγκεκριμένα στην περιοχή της Bucovina που είναι γεμάτη καταπράσινα τοπία, βλάστηση και τρεχούμενα νερά, βρίσκονται οι πηγές του AQUA Carpatica.

Πάνω από 100 διεθνείς διακρίσεις για το AQUA Carpatica
Το AQUA Carpatica απέσπασε πρόσφατα 2 νέα βραβεία, ξεπερνώντας έτσι τις 100 διεθνείς διακρίσεις τόσο για την ποιότητά του όσο και για τη γεύση του. Συγκεκριμένα, το LovedByParents, ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα βραβείων γονικής μέριμνας παγκοσμίως, βράβευσε το Φυσικό Μεταλλικό Νερό AQUA Carpatica με ένα χρυσό κι ένα ασημένιο βραβείο στα Loved By Parents awards, αφού πρώτα δοκιμάστηκε και ψηφίστηκε από τους γονείς. Αναλυτικότερα, τα βραβεία που απέσπασε είναι το Best Children’s Drink για το AQUA Carpatica Kids Φυσικό Μεταλλικό Νερό – Gold και το Best Grocery Product 2024 για το AQUA Carpatica Kids Φυσικό Μεταλλικό Νερό – Silver.

 

www.aquacarpatica.gr
Facebook: AQUA.Carpatica.GR
Instagram: aquacarpatica.gr