Η υγιεινή διατροφή δεν είναι απλώς μια τάση. Είναι ανάγκη. Όλοι πλέον προσπαθούμε να ακολουθούμε ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής που θα μας εξασφαλίσει καλή υγεία και ενέργεια.

Με τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας, είναι πολύ πιθανό να μην προλαβαίνουμε πάντα να παίρνουμε το ταπεράκι με μαγειρεμένο φαγητό στο γραφείο. Τι κάνουμε όταν θέλουμε ένα σνακ να μας δώσει ενέργεια για να συνεχίσουμε το απαιτητικό μας πρόγραμμα;

Η λύση έρχεται από τη ΔΕΛΤΑ, την εταιρεία, με παράδοση 70 χρόνων, που δραστηριοποιείται στον χώρο της καλής διατροφής και μάλιστα το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί όλο και περισσότερα προϊόντα προς αυτήν την κατεύθυνση. Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες τις κοινωνίας για περισσότερες επιλογές σε ποιοτικά προϊόντα που σέβονται τις αρχές της αειφορίας διευρύνει διαρκώς το portfolio της με υγιεινά και απολαυστικά προιόντα.

Ένα από αυτά είναι τα VITALINE PUDDINGS. Σε δυο γεύσεις, σοκολάτα ή βανίλια, είναι ότι πρέπει για σνακ στο γραφείο, για επιδόρπιο μετά το μεσημεριανό, για απογευματινό ή ακόμα και για βραδινό. Γλυκό, χορταστικό και κατάλληλο για τη γεμάτη μέρα σας.

Πρόκειται για μία υγιεινή, θρεπτική αλλά και απολαυστική επιλογή που μπορεί να μας δώσει πολλή ενέργεια σε μια στιγμή της ημέρας που την έχουμε πολλή ανάγκη. Σε μία μόνο μερίδα εμπεριέχονται 20g πρωτεϊνών γάλακτος, δηλαδή πρωτεϊνών υψηλής βιολογικής αξίας. Έχει μόνο 150 θερμίδες και χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά (3 γραμμάρια ανά μερίδα). Είτε επιλέξετε τη βανίλια είτε τη σοκολάτα, τα VITALINE PUDDINGS αυτές -με τη χαρακτηριστική κρεμώδη υφή- δεν περιέχουν πρόσθετη ζάχαρη, κάτι που τα καθιστά ιδανικό σνακ ακόμη και πριν την προπόνηση. Ωστόσο, αυτό, δεν σημαίνει ότι δεν είναι εύγευστες και λαχταριστές. Αντιθέτως θα λέγαμε! Περιέχουν μικρή ποσότητα γλυκαντικών ουσιών ενώ παράλληλα, είναι κατάλληλα τόσο για όσους αποφεύγουν όσο και για αυτούς που έχουν δυσανεξία στη λακτόζη.

Τα VITALINE PUDDINGS είναι μια από τις πολλές επιλογές καλής διατροφής, που μας προσφέρει η ΔΕΛΤΑ.

Περισσότερα θα δείτε εδώ.