Sponsored Content
Πασχαλινό τραπέζι σημαίνει ψητά και κρεατικά. Με πρωταγωνιστή το αρνάκι ή το κατσικάκι, μπορούμε να σερβίρουμε και άλλα κρέατα, για να ικανοποιήσουμε τις γευστικές προτιμήσεις όλων των καλεσμένων μας. Ωστόσο, στα κλασικά, ελληνικά, γιορτινά τραπέζια μεγάλη σημασία δίνουμε και στα συνοδευτικά μας, που πλαισιώνουν τα κρεατικά. Χάρη στα προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ, μπορούμε να ετοιμάσουμε τα πιο γευστικά και εντυπωσιακά συνοδευτικά και μάλιστα με τον λιγότερο δυνατό κόπο.
Και δεν μιλάμε για σαλάτες ή πατάτες, που είναι δεδομένο ότι θα υπάρχουν στο τραπέζι μαζί με τα κρεατικά. Πιάτα όπως το σουφλέ, το παστίτσιο, τα κανελόνια, οι κρέπες, οι τάρτες και οι πίτες αποτελούν τα συνοδευτικά που μπορούν να γεμίσουν το τραπέζι μας χρώματα και αρώματα, να το κάνουν πιο πλούσιο, να εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους μας ενώ ταυτόχρονα είναι και λύσεις που ετοιμάζονται συνήθως από την προηγούμενη ημέρα, ώστε να δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος στο μαγείρεμα των ψητών.
Ποια είναι τα υλικά που θα μας βοηθήσουν να τελειοποιήσουμε τις συνταγές μας; Η Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ, το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ και η Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ, αλλά και ο Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ, o οποίος μάλιστα διατίθεται και σε δυο νέες γεύσεις, με γλυκοπατάτα και καρότο και με μανιτάρια και τρούφα.
Ποια είναι τα συνοδευτικά που θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες;
Μια τάρτα είναι ιδανική για να δώσει περαιτέρω νοστιμιά σε ένα τραπέζι, πόσω μάλλον στο πασχαλινό. Εμείς σας προτείνουμε μια νόστιμη Τάρτα με λάχανο και μανιτάρια. Το φύλλο της δεν γίνεται χωρίς το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, ενώ το μυστικό για να πετύχετε την τέλεια γέμιση είναι να προσθέσετε Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ.
Με τη βοήθεια της Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ μπορείτε να ετοιμάσετε εύκολα και γρήγορα Κανελόνια με σπανάκι, τυριά και αλλαντικά. Ένα τέλειο συνοδευτικό που φτιάχνεται στο πι και φι -σε 30 με 40′ το πολύ- και αποτελεί σίγουρα μια λαχταριστή πρόταση που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι! Η Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ φτιάχνεται μέσα σε 5 λεπτά, εύκολα και έχει πλούσια υφή και γεύση.
Τέλος, μπορείτε να φέρετε την άνοιξη στο πασχαλινό σας τραπέζι με το απόλυτο αλμυρό κέικ. Φτιάχνεται με φρέσκα μυρωδικά της άνοιξης και είναι γαρνιρισμένο με μους τυριού. Η Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ θα σας βοηθήσει να πετύχετε το αφράτο αποτέλεσμα που θέλετε.
Δείτε και τις συνταγές μας παρακάτω:
Κέικ με μυρωδικά και μους ανθότυρου