Sponsored Content
Ποιο είναι το δεύτερο βασικότερο θέμα που πρέπει να σκεφτούμε για τo πασχαλινό τραπέζι, μετά το φαγητό που θα μαγειρέψουμε; Μα φυσικά είναι το γλυκό που θα επιλέξουμε για να κλείσουμε την ημέρα μας. Σε αυτό μπορούμε να βοηθήσουμε και εμείς, αφού έχουμε σκεφτεί κάτι πολύ ξεχωριστό για φέτος. Γλυκά στο ποτήρι, τα οποία πέρα από elegant θα είναι και απολαυστικά. Θα τα βάλουμε στα αγαπημένα μας ποτήρια που κλέβουν πάντα τις εντυπώσεις, ειδικά όταν σερβίρονται στα τραπέζια των γιορτών. Με αγαπημένα υλικά, ετοιμάζουμε τον καλύτερο επίλογο του πασχαλινού γεύματος. Ας τα πάρουμε από την αρχή.
Η Κυριακή του Πάσχα είναι μία από τις αγαπημένες ημέρες του χρόνου. Ξεκινάμε από το πρωί και καταλήγουμε στο βράδυ τρώγοντας, συζητώντας και σίγουρα γλεντώντας. Το μόνο που δεν μπορεί να λείψει, όμως είναι ένα καλό γλυκό. Αυτό που πρέπει να σκεφτούμε είναι πώς θα εξοικονομήσουμε χρόνο και να μη μείνουμε στην κουζίνα και για αυτό όλη την ημέρα. Επίσης, καλό θα ήταν να ετοιμάσουμε κάτι σχετικά ελαφρύ, όπως είναι οι mousse, για να μη μας βαρύνει πολύ, αλλά και να έχουμε σίγουρα γευστικά αποτελέσματα. Το τελευταίο θα γίνει χρησιμοποιώντας προϊόντα ΓΙΩΤΗΣ.
Bελούδινες και κομψές mουsse σε χρόνο dt
Οι βελούδινες mουsse πάνε πάντα και παντού. Εάν, λοιπόν, ανήκετε σε εκείνη την ομάδα που μετά το φαγητό θέλει κάτι ελαφρύ, τότε είστε στο κατάλληλο σημείο. Η σκέψη είναι απλή: έχουμε φάει πολύ και θέλουμε να κλείσει η ημέρα πιο ανάλαφρα. Ωστόσο, πρέπει να έχουμε και στο τραπέζι εκείνη τη mουsse που να είναι και αντάξια της περίστασης, δηλαδή να έχει και μια επίσημη όψη. Ένα άλλο σημαντικό θέμα είναι ότι δεν πρέπει να χάσουμε χρόνο με πολλές ετοιμασίες σε αυτό θα μας βοηθήσει η ΓΙΩΤΗΣ με τα προϊόντα της. Βάζοντας τα στα γλυκά θα έχουμε σίγουρα νόστιμο αποτέλεσμα. Ας σκεφτούμε τώρα πιθανές προτάσεις που θα κάνουν το πασχαλινό μας τραπέζι ωραιότερο.
Εάν θέλουμε μία mousse με την κλασική, αγαπημένη σοκολάτα, αλλά πιο πλούσια, τότε μια mousse σοκολάτας με αμύγδαλα και κόκκινο πιπέρι είναι ιδανική πρόταση. Η πινελιά του κόκκινου πιπεριού θα αναβαθμίσει το γλυκό μας και θα εξισορροπήσει τη γλύκα του. Θα χρησιμοποιήσουμε και Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ για σίγουρο αποτέλεσμα.
Αν δεν θέλουμε σοκολάτα, τότε η mουsse λευκής σοκολάτας με καραμελωμένα αμύγδαλα είναι ιδανική. Η γεύση της μοιάζει με εκείνη της πάστας αμυγδάλου και είναι και αέρινη. Η συνταγή απογειώνεται χάρη στην Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και το ΓΙΩΤΗΣ Crème.
Αν δεν είστε ούτε της βανίλιας, ούτε και πολύ της σοκολάτας τότε έχουμε και τρίτη πρόταση. Μουsse σοκολάτα γάλακτος και φράουλα. Γιατί πώς μπορεί να γίνει αλλιώς, αν δεν έχουμε φράουλες στο πασχαλινό μας τραπέζι. Αυτή η πρόταση είναι ιδανική και για τα παιδιά, καθώς θυμίζει παγωτό. Θα βάλουμε και Σοκολάτα Φράουλα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ, που θα κάνει το αποτέλεσμα σίγουρα πιο γευστικό.
Δείτε και τις συνταγές μας:
Μousse σοκολάτας με αμύγδαλα και κόκκινο πιπέρι
Μουsse λευκής σοκολάτας με καραμελωμένα αμύγδαλα
Mousse σοκολάτα γάλακτος – φράουλας
Ας μη ξεχνάμε πως αυτά τα γλυκά είναι στο ποτήρι, άρα θα βλέπουμε και τις στρώσεις, εντυπωσιακό δεν είναι;