Η πρώτη αλυσίδα vegan snack bar είναι γεγονός και εμείς είχαμε τη χαρά να τη γνωρίσουμε στο Vegan Life Festival, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Και το όνομα αυτής Crudo.

Για δύο ολόκληρες μέρες, από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 23:00 το βράδυ, στο ξύλινο σπιτάκι του Βιολογικού Χωριού, στην Τεχνόπολη, δοκιμάσαμε πεντανόστιμα vegan και ωμοφαγικά πιάτα, πήραμε ιδέες για το πώς να «Ζούμε Βιολογικά» και γίναμε μάρτυρες μοναδικών εκπλήξεων και happenings. Στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο -τηρώντας πάντα όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας- είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε vegan burgers, wraps, spring rolls που παρασκευάζονταν εκείνη τη στιγμή από chefs, καθώς και λαχταριστές vegan raw bars χωρίς ζάχαρη.

Όλα όσα γευτήκαμε ήταν ιδιαίτερα προσεγμένα, φτιαγμένα από βιολογικές πρώτες ύλες άριστης ποιότητας, που -όπως μάθαμε- έχουν υποστεί τη λιγότερη δυνατή επεξεργασία (whole foods based diet). Vegans και μη vegans, νέοι, παιδιά αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας επισκέπτες μυηθήκαμε σε μια ολιστική αμιγώς βιολογική φιλοσοφία, που έχει στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας και γεμάτοι θετική ενέργεια και διάθεση, όπως ήμασταν, φωτογραφηθήκαμε στο πρωτότυπο photobooth! Έτσι, όταν φύγαμε, πήραμε μαζί μας, εκτός από όμορφες αναμνήσεις και εκτυπωμένες χαρούμενες φωτογραφίες!

Η φιλοσοφία των vegan snack bars Crudo
Τα vegan snack bars Crudo θα είναι σύντομα διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα του Βιολογικού Χωριού. Η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα βιολογικών προϊόντων που λειτουργεί από το 2008, μετρά ήδη 19 καταστήματα σε όλη την Αττική και ενώνει τις δυνάμεις της με την πρωτοπόρο υπηρεσία της vegan και healthy διατροφής Crudo, που γνωρίσαμε τον Ιανουάριο του 2017 ως το πρώτο αποκλειστικά vegan και raw vegan delivery στην Αθήνα. Και όπως καταλαβαίνετε μια τέτοια συνεργασία μόνο ενδιαφέρουσα και ισχυρή θα μπορούσε να είναι!

Κοινός τόπος άλλωστε και των δύο εταιριών είναι η υγιεινή και ποιοτική διατροφή, που βασίζεται σε βιολογικά τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας, τα οποία συμβάλουν σημαντικά στη θωράκιση της υγείας του ανθρώπινου οργανισμού. Όλα τα γεύματα που θα διατίθενται στα vegan snack bars Crudo, θα είναι ισορροπημένα διατροφικά και θα βασίζονται ως επί το πλείστον σε φυσικές -και όχι επεξεργασμένες- πρώτες ύλες άριστης ποιότητας.

Τελικά το να «Ζούμε Βιολογικά» και να βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής μας μόνο σε καλό μπορεί να μας βγει!

info
Για περισσότερες πληροφορίες: www.biologikoxorio.gr
Instagram: @biologikoxorio, @crudo
Facebook: Βιολογικό Χωριό, Crudo
ΥouTube: Biologiko Xorio