Τα τελευταία χρόνια ο πλανήτης είναι πιο ευάλωτος από ποτέ. Τα ακραία φυσικά φαινόμενα και οι τεράστιες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα δεν προκαλούν έκπληξη πια, ενώ η κλιματική αλλαγή, η πανδημία και ο πόλεμος καθιστούν απαραίτητη την ανάγκη για αλλαγή. Και αυτή η αλλαγή πρέπει να ξεκινήσει από τον άνθρωπο, από την κοινωνική δράση του και από την καταναλωτική του συμπεριφορά.

Εν αρχή ην η ενημέρωση. Διότι μόνο όταν αποδεχτούμε ότι όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης για την πορεία του πλανήτη θα αναλάβουμε δράση. Μετά την ενημέρωση και τη συνειδητοποίηση του πόσα μπορούν ν’ αλλάξουν αν ενδιαφερθούμε και αλλάξουμε συνήθειες έρχεται η δράση. Η πρώτη και ευκολότερη αλλαγή που μπορούμε να κάνουμε στην καθημερινότητά μας είναι η αλλαγή στον τρόπο διατροφής μας και στις καταναλωτικές μας συνήθειες. Κάνοντας υγιεινές επιλογές, αγοράζοντας οικολογικά προϊόντα και μειώνοντας το πλαστικό, συμβάλλουμε στη βιωσιμότητα του πλανήτη. Με το να υπολογίζουμε τις συνέπειες των πράξεών μας μπορούμε να χτίσουμε έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μας και να ζήσουμε σε ένα πιο καθαρό και υγιές περιβάλλον.

Το Βιολογικό Χωριό, η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων βιολογικών προϊόντων στην Ελλάδα συμβάλλει στην προσπάθεια αυτή λανσάροντας τη νέα του καμπάνια με βασικό μήνυμα «Αλλάζουμε τον κόσμο από τη ρίζα!». Και είναι όντως ριζική η αλλαγή που θα βιώσετε αν επισκεφτείτε ένα από τα 25 καταστήματα (23 στην Αττική, 1 στην Πάτρα και 1 στην Λάρισα), που υπάρχουν, για να απολαύσετε τις καλύτερες αγοραστικές εμπειρίες. Κάθε ένα από αυτά, μάλιστα, μάς εισάγει σε μία ολιστική φιλοσοφία, μια στάση ζωής που δίνει σημασία στο φρέσκο, στο βιολογικό, στο υγιεινό, χωρίς χημικά πρόσθετα ή χημικά παρασκευάσματα σε κανένα στάδιο της παραγωγής, στο οικολογικό και στο τρόφιμο ειδικής διατροφής.

Με περισσότερους από 6.500 πιστοποιημένους κωδικούς είναι σίγουρα top of mind προορισμός για αγορές βιολογικών προϊόντων και προϊόντων ειδικής διατροφής. Οι καταναλωτές βρίσκουν καθημερινά στα καταστήματα, αλλά και στο e-shop αμέτρητες επιλογές σε βιολογικά τρόφιμα, vegan, vegetarian, gluten free, sugar free, plant based, keto, xωρίς λακτόζη, παιδικά προϊόντα, προϊόντα ψυγείου και κατάψυξης, όλα υψηλής διατροφικής αξίας, αλλά και φρέσκα φρούτα και λαχανικά, ready to eat, είδη προσωπικής υγιεινής, συμπληρώματα διατροφής και οικολογικά προϊόντα άριστης ποιότητας.

Ανακαλύψτε ένα από τα 23 καταστήματα Βιολογικό Χωριό στην Αττική (Αγ. Παρασκευή, Άλιμος, Αμπελόκηποι, Βούλα, Βριλήσσια, Γαλάτσι, Γλυφάδα, Γλυφάδα κέντρο, Δροσιά, Ηλιούπολη, Κολωνάκι, Λυκόβρυση, Μαρούσι, Νέα Ερυθραία, Νέο Ηράκλειο, Νέα Σμύρνη, Ομόνοια, Π. Φάληρο, Πειραιάς, Πειραιάς κέντρο, Περιστέρι, Χολαργός, Ψυχικό), στην Πάτρα (Κορίνθου 221-223) και στην Λάρισα (Αλέξανδρου Παπαναστασίου 95-97).

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθείστε στο Instagram ή στο Facebook
www.biologikoxorio.gr

#biologikoxorio #allazoumetonkosmo