Τα παϊδάκια μας αρέσουν πολύ, είτε πρόκειται για τις ελαφριές γεύσεις του κοτόπουλου είτε για τα πιο «μερακλίδικα» αρνίσια. Για να γίνουν ακόμη πιο απολαυστικά, είναι απαραίτητο να τα μαρινάρετε καλά και με υπομονή σε μια αρωματική μαρινάδα.

Χοιρινά (spare ribs) με πικάντικο γλάσο
Από τα πιο νόστιμα κομμάτια του χοιρινού που αγαπούν το γλάσο, όπως αυτό το πικάντικο και συνοδεύονται ιδανικά με μπίρα.

Κοτόπουλο με μπριάμ
Συνδυάζουμε το κοτόπουλο φούρνου με το μπριάμ και έχουμε ένα πεντανόστιμο πιάτο για το καθημερινό τραπέζι.

Αρνίσια με σάλτσα BBQ από πετιμέζι
Τα αρνίσια παϊδάκια είναι η ιδανική επιλογή για BBQ, ειδικά εάν αγαπάτε το αρνίσιο κρέας.

Μοσχαρίσια με πορτοκάλι και αστεροειδή γλυκάνισο
Πολύ αρωματικά παϊδάκια που λιώνουν στο στόμα!

Χοιρινά με μυρωδικά και ρούμι
Ζουμερά χοιρινά που μαρινάρονται σε ρούμι, σάλτσα σόγιας και μέλι και αποκτούν ξεχωριστό γευστικό χαρακτήρα.

Παϊδάκια ψητά
Είναι καλό να τα ψήσετε πάνω σε μια μικρή ψησταριά. Μπορείτε βέβαια να τα μαγειρέψτε και στο φούρνο.

Κοτόπουλο με ρετσίνα
Στα ζουμερά, καλοψημένα λίγοι αντιστέκονται… Τα καρυκεύουμε και τα ραντίζουμε με ρετσίνα και με μια τηγανιά πατάτες μπαίνουν με άνεση στα καλύτερα ελληνικά #foodporn.

Αρνίσια με αρωματική μαρινάδα
Όπως και κάθε κρεατικό, αγαπούν τις μαρινάδες. Αυτή η συνταγή θα γίνει η αγαπημένη του κυριακάτικου BBQ.

Αρνίσια μαριναρισμένα με σκόρδο και λάιμ
Στο άρωμα της τσίκνας ουδείς (κρεατοφάγος) αντιστέκεται και τα αρνίσια έχουν άλλη νοστιμιά όταν τα φτιάξεις στη σχάρα. Υπάρχει βέβαια και η εναλλακτική του φούρνου.

Μαριναρισμένα σε γιαούρτι και μαστίχα
Το γιαούρτι θα κάνει το κρέας τους τρυφερό ενώ το λικέρ μαστίχας και τα μυρωδικά πολύ ιδιαίτερα. Το δε ψήσιμο στη λαδόκολλα θα τα κάνει σκέτο λουκούμι…