Ο τηγανητός μπακαλιάρος με σκορδαλιά έχει την τιμητική του την 25η Μαρτίου. Με μπακαλιάρο όμως μπορούμε να φτιάξουμε αυτή τη μέρα πολύ περισσότερες συνταγές και να τον κάνουμε από κροκέτες μέχρι… πίτα! Δείτε λοιπόν 4 διαφορετικούς τρόπους για τον μπακαλιάρο και νόστιμες συνταγές από τους σεφ μας.
Η παραδοσιακή συνταγή
Παραδοσιακός μπακαλιάρος σκορδαλιά
Στο φούρνο
* Μπακαλιάρος στη γάστρα
* Μπακαλιάρος με ρεβίθια στον φούρνο
* Μπακαλιάρος πλακί στο φούρνο
* Μπακαλιάρος φούρνου με χόρτα, φρέσκα μυρωδικά και σταφίδες
* Ψαρομπιφτέκια στο φούρνο
* Τσιλαδιά Μεσσηνίας
* Γεμιστά ρολάκια μπακαλιάρου με μυρωδικά
* Μπακαλιάρος ψητός με ντοματίνια σοτέ και σάλτσα από κατίκι
Στο τηγάνι
* Μπακαλιάρος τηγανητός με σταμναγκάθι
* Φιλέτο μπακαλιάρου με σος από κρόκο Κοζάνης και πουρέ αρακά
Στην κατσαρόλα
* Μπακαλιάρος με χόρτα και σταφίδες στη στιγμή
* Μπακαλιάρος με πράσα και σέλινα αβγολέμονο
* Ψαρόσουπα με μπακαλιάρο
Λουκουμάδες & κροκέτες μπακαλιάρου έχετε δοκιμάσει;
* Λουκουμάδες μπακαλιάρου με αλιάδα και ψητά παντζάρια
* Μπακαλιάρος κροκέτες
* Κροκέτες μπακαλιάρου με κόκκινο αρωματικό κουρκούτι και σάλτσα κάππαρης
* Κροκέτες μπακαλιάρου με σκορδαλιά πατάτας
Κάνουμε τον μπακαλιάρο πίτα!
* Εύκολη μπακαλιαρόπιτα
* Κεφαλλονίτικη μπακαλιαρόπιτα
* Μπακαλιαρόπιτα με κανταΐφι
* Μπακαλιαρόπιτα με πέτουρο
Και 3 ακόμη ξεχωριστές συνταγές με μπακαλιάρο
* Πατάτες γεμιστές με παστό μπακαλιάρο
* Σαλάτα λαχανικών με ψητό μπακαλιάρο
* Μπραντάδα