Τα ποπ κορν με λεμόνι και θαλασσινό αλάτι έρχονται να ταράξουν τα νερά των trends που μας έρχονται από το TikTok. Το ποπ κορν είναι ένα αγαπημένο σνακ μικρών και μεγάλων για τις ώρες που θέλετε κάτι αλμυρό ή γλυκό και οι λάτρεις του λεμονιού σίγουρα θα εκτιμήσουν την παρακάτω συνταγή. Η TikToker Lea, μας συστήνει μία ελαφρώς πιο όξινη και αλμυρή παραλλαγή του κλασικού, αλατισμένου, ποπ-κορν και μέχρι στιγμής, το video της με τη νέα αυτή συνταγή έχει περισσότερα από 20 εκατομμύρια views. Η ανάρτησή της έγινε τον Απρίλιο και μέχρι τώρα, εκτός από τις εκατομμύρια προβολές, έχει αποσπάσει περισσότερα από 3 εκατομμύρια likes και σχεδόν 10.000 σχόλια, ενώ το hashtag #LemonPopCorn έχει γίνει πλέον πολύ δημοφιλές.

Πώς να το φτιάξετε

Η συνταγή θέλει τα ποπ κορν να είναι με βούτυρο και κατά προτίμηση εκείνα που θα βρείτε σε έτοιμη συσκευασία και χρειάζονται απλώς ζέσταμα στον φούρνο μικροκυμάτων. Φυσικά, μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας βουτυρένια ποπ κορν και να συνεχίσετε τη συνταγή με τα παρακάτω βήματα. Αν πάλι επιμένετε στο λάδι, τότε μπορείτε να το δοκιμάσετε και σε αυτή την εκδοχή.

Σε ένα μπολ βάζετε ξύσμα λεμονιού και θαλασσινό αλάτι. Στη συνέχεια, σε ένα μεγαλύτερο μπολ βάζετε το ποπ κορν, αδειάζετε σε αυτό το περιεχόμενο του μικρότερου μπολ και ανακατεύετε. Ρίχνετε λίγο χυμό λεμονιού, ανακατεύετε ξανά, και το σνακ είναι έτοιμο.

Tι μπορείτε να προσθέσετε

Αν θέλετε να το αναβαθμίσετε μπορείτε να προσθέσετε μαύρο πιπέρι. Μία ακόμα νόστιμη προσθήκη είναι το δεντρολίβανο. Μπορείτε να πασπαλίσετε το μπολ με λίγο αποξηραμένο δεντρολίβανο για μία πιο καλοκαιρινή γεύση.

@leels_

another episode of: cooking but not actually cooking with leah #snack #lemonpopcorn #popcorn #lemon #snackobsession #snacks #voice #story #newsnack #storytime #latenightsnack #seasalt #makeup #contour #contouring #cooltone #cooltonemakeup #cooltones #greenscreen #stitch #duet #boston #bostontiktok

♬ original sound – le