Η κουζίνα της κάθε μαγείρισσας, όπως έχουμε πει ειναι το βασίλειο της, που μπορεί να δημιουργεί τα αριστουργήματά της. Τι γίνεται, λοιπόν, στην περίπτωση, που η κουζίνα μας έχει διάφορες άσχημες μυρωδιές; Συγκεντρώσαμε μερικά tips για να κάνετε την κατάσταση καλύτερη και χωρίς μυρωδίες, δείτε πόσο απλό είναι.
Πάρτε ξίδι και ένα κατσαρολάκι!
Με αυτό το εύκολο tip η κουζίνα σας θα μοσχοβολάει κάθε φορά που μαγειρεύετε φαγητά με έντονες οσμές. Τι να κάνετε; Γεμίστε το κατσαρολάκι κατά το 1/4 με λευκό ξίδι και ανοίξτε το μάτι ώστε να αρχίσει το ξίδι να βράζει. Αφού το ξίδι αρχίσει να κοχλάζει, σβήστε το μάτι της κουζίνας και αφήστε το εκεί για λίγα λεπτά. Πετάξτε το ξίδι, πλύντε το κατσαρολάκι και έτοιμοι. Τέλος, αν θέλετε προσθέστε λίγη κανέλα μέσα στο ξύδι για να μυρίζει πιο όμορφα ο χώρος. Και τώρα μπορείτε να μαγειρέψετε άφοβα σε ένα σπίτι που μοσχομυρίζει!
Διαβάστε ακόμη:
Ο κορωνοϊός σάς έκλεισε στο σπίτι; Φτιάξτε μάσκες προσώπου με φυσικά υλικά!
Φτιάχνουμε τις πιο νόστιμες σπειροειδείς πατάτες
Ο σωστός τρόπος να μαγειρέψεις μανιτάρια στο τηγάνι