Το ότι αγαπάμε τη μαγειρική είναι γνωστό, όμως αγαπάμε εξίσου και την καθαρή κουζίνα και έτσι νομίζουμε πως κάθε τι που έχει σχέση με την καθαρή κουζινά και το καλό φαγητό μας αφορά.

Υπάρχει, λοιπόν, ένα tip που θα βοηθήσει στο να διατηρήσει την κουζίνα σας καθαρή κατά τη διάρκεια της μαγειρικής. Λοιπόν, είχατε σκεφτεί ποτέ πως για την ακαταστασία της κουζίνας μπορεί να φταίει πως δεν μαγειρεύετε πρακτικά και χρησιμοποιείτε συνεχώς και άλλα σκεύη;

Ειδικότερα, οι περισσότεροι χρησιμοποιούν μια φορά την κουτάλα ή ένα μαχαίρι ή ένα κουτάλι για να κάνουν μια δουλειά κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος και αμέσως μετά τα βάζουν στον νεροχύτη.

Με από λίγο όταν θα χρειαστούν για παράδειγμα και πάλι την κουτάλα, αλλά αυτή θα είναι στον νεροχύτη. Οπότε τι κάνουν; Παίρνουν μια άλλη κουτάλα και πάει λέγοντας. Κάπως, έτσι ο νεροχύτης γεμίζει!

Τι μπορείτε να κάνετε: Χρησιμοποιήστε ένα πιάτο για να ακουμπάει η χρησιμοποιημένη κουτάλα. Εναλλακτικά, αγοράστε spoon rest πιατάκια! Πάρτε ένα πιάτο ή ένα spoon rest πιατάκι πάνω στο οποίο τοποθετούμε την κουτάλα. Κατευθείαν θα χρειαστείτε λιγότερα κουτάλια, μαχαίρια, κουτάλες και δεν θα χρειαστεί, να τα πλένετε μετά. Δοκιμάστε το την επόμενη φορά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AhausPottery (@ahauspottery) on


Διαβάστε επίσης:
Πώς να αποθηκεύσεις σωστά τον καφέ για να έχεις πάντα αρωματικά ροφήματα

Σπασμένο αβγό στο πάτωμα; Τι πρέπει να κάνετε…

Γιατί πρέπει να έχεις πάντα μια κιμωλία στην κουζίνα σου;