Πόσες φορές θέλετε να πιείτε ένα ποτό, ένα ουίσκι για παράδειγμα, αλλά δεν έχετε πάγο; Ή έχετε αλλά θέλετε να το πιείτε δροσερό και όχι νερωμένο… Διότι η αλήθεια είναι ότι με τον πάγο, μέσα σε λίγη ώρα, το ποτό νερώνει και δεν είναι αυτό που ήταν όταν το βάλαμε…

Να, όμως, που υπάρχει το κατάλληλο γκάτζετ που διατηρεί το ποτό μας αναλλοίωτο μέχρι την τελευταία σταγόνα. Το σετ Granite Whisky Stones περιλαμβάνει έξι κύβους Granite Whisky Stones -οι οποίοι φυσικά δεν κάνουν μόνο για ουίσκι, αλλά για όλα τα ποτά- ώστε να χρησιμοποιήσετε δύο η τρία σε κάθε ποτήρι και να απολαύσετε το ποτό σας παρέα με έναν φίλο.

Εξορυγμένοι και σμιλεμένοι στο χέρι, οι κύβοι είναι κατασκευασμένοι από έναν τύπο γρανίτη που έχει την ιδιότητα να διατηρεί τη θερμοκρασία  για 20 λεπτά αφού βγουν από την κατάψυξη (ή το φούρνο μικροκυμάτων). Έτσι, μάς δίνουν αρκετό χρόνο για να απολαμβάνουμε το ποτό μας σε σταθερά δροσερή θερμοκρασία.

Στα συν οι στρογγυλεμένες γωνίες των Granite Whisky Stones αλλά και ο μαλακός τύπος γρανίτη, που έχει χρησιμοποιηθεί, ο οποίος δεν χαράζει τα ποτήρια και φυσικά δεν τραυματίζει τα δόντια.

Οι κύβοι από γρανίτη κυκλοφορούν από την εταιρία Mixology. Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνεται σακουλάκι από μουσελίνα για αποθήκευση στην κατάψυξη. Πριν τους χρησιμοποιήσετε, παγώνετε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες και αφού σερβίρετε περιμένετε 5 λεπτά γα να δροσιστεί το ποτό σας.

info
Τιμή: €22. Μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ

Δείτε επίσης: 
Γνωστό ουίσκι σε χάρτινη συσκευασία!

Πώς είναι να γεύεσαι το πιο ακριβό ιρλανδέζικο ουίσκι στον κόσμο;

Βρετανός ισχυρίζεται ότι νίκησε τον κορωνοϊό με ζεστό ουίσκι και μέλι