Γιορτινό τραπέζι χωρίς κρασί δεν γίνεται! Γι’ αυτό και εμείς, σε συνεργασία με το Κτήμα Σεμέλη, κληρώνουμε σε 6 τυχερούς αναγνώστες από 2 κρασιά.

Θες να είσαι ένας από τους τυχερούς;

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

✔ Like στη σελίδα μας στο Facebook

✔ Like τη σελίδα του Κτήματος Σεμέλη στο Facebook

✔ Follow τη σελίδα του Κτήματος Σεμέλη στο Instagram

✔ Like το παρακάτω ⬇ post του διαγωνισμού, κάνοντας mention 2 φίλους σας.

(Προσοχή: το like πρέπει να γίνει από το fb ή από το βελάκι κάτω από τη φωτογραφία για να έχουμε τα στοιχεία σας)

Σημείωση* Η ανάρτησή σας θα πρέπει να φαίνεται δημόσια για να μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση.

Ο διαγωνισμός ισχύει από 15/12/2023 μέχρι και 20/12/2023 στις 12 τα μεσάνυχτα, ενώ οι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα του Olivemagazine.gr στο Facebook στις 22/12/2023.

Τι κερδίζουν οι νικητές:
Οι νικητές κερδίζουν από 2 φιάλες, ένα λευκό και ένα κόκκινο κρασί και συγκεκριμένα τα εξής: Το Semeli Mantineia 2022 και το Nemea Reserve 2018.

Δείτε αναλυτικά τις περιγραφές και τα χαρακτηριστικά των κρασιών:

Semeli Mantineia 2022
Οίνος Λευκός ξηρός, Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης Μαντινεία

Eίναι 100% Μοσχοφίλερο, που προέρχεται αποκλειστικά από τους ιδιόκτητους αμπελώνες του Κτήματος Σεμέλη στο οροπέδιο της Μαντινείας και συγκεκριμένα από την περιοχή του Ζευγολατιού, σε υψόμετρο 650 μ.

Χαρακτηριστικά: Λαμπερό λεμονί χρώμα με γκρι ανταύγειες. Φίνα δυνατά αρώματα τριαντάφυλλου, λεμονιού και λευκών άνθεων. Στο στόμα ισορροπημένο, με τραγανή και συγχρόνως δροσιστική οξύτητα, γεμάτο σώμα και μακρά επίγευση.

Γευστικοί συνδυασμοί: Συνδυάζεται αρμονικά με πιάτα θαλασσινών και οστρακοειδών, σαλάτες καθώς και με ψάρια σχάρας με λεμονάτες σάλτσες.
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 9–10°C.

 

 

Nemea Reserve 2018
Οίνος Ερυθρός Ξηρός, Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης Νεμέα

Είναι 100% Αγιωργίτικο, που προέρχεται αποκλειστικά από τους ιδιόκτητους αμπελώνες του Κτήματος Σεμέλη στο Κούτσι Νεμέας, σε υψόμετρο 550-600m.

Χαρακτηριστικά: Βαθύ πορφυρό χρώμα με ιώδεις ανταύγειες. Άρωμα πλούσιο, φρουτώδες με ευγενικό χαρακτήρα παλαίωσης και μνήμες ώριμων φρούτων, βανίλιας και μπαχαρικών (κανέλα, γαρύφαλλο). Γεμάτο σώμα, βελούδινες και ώριμες ταννίνες, ισορροπημένη οξύτητα και μακρά επίγευση.

Γευστικοί συνδυασμοί: Συνοδεύει αρμονικά κρεατικά στη σχάρα, κόκκινα κρέατα με σάλτσες και ποικιλίες σκληρών τυριών και αλλαντικών.

Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 15-16°C

* Στον Διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος μόνο κάτοικοι Ελλάδος άνω των 18 ετών.  Δεν μπορούν να συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι στις εταιρείες Πρώτο Θέμα, Semeli Estate και στις διαφημιστικές εταιρείες τους.