Το Olivemagazine.gr σε συνεργασία με την εταιρεία ΔΩΔΩΝΗ κάνουν δώρο σε 3 τυχερούς αναγνώστες από ένα cooler bag γεμάτο προϊόντα της εταιρείας.

Η εταιρεία ΔΩΔΩΝΗ γιορτάζει τα 60 χρόνια επιτυχημένης της πορείας. Από την ίδρυσή της, το 1963, και ειδικότερα την τελευταία δεκαετία, η ΔΩΔΩΝΗ συνεχίζει να εξελίσσει τη μοναδική της ιστορία και να μετατρέπεται σε μια εταιρεία τροφίμων με διεθνή προσανατολισμό.

Θέλεις να είσαι ένας από τους τυχερούς;

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:

✔ Like στη σελίδα του Olivemagazine στο Facebook

✔Follow τη σελίδα της ΔΩΔΩΝΗΣ στο Instagram

✔ Like το παρακάτω ⬇ post του διαγωνισμού, κάνοντας mention 2 φίλους σας.


(Προσοχή: το like πρέπει να γίνει από το fb ή από το βελάκι κάτω από τη φωτογραφία για να έχουμε τα στοιχεία σας)

Σημείωση* Η ανάρτησή σας θα πρέπει να φαίνεται δημόσια για να μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση.

Ο διαγωνισμός ισχύει από 29/02/2024 μέχρι και 05/03/2024 στις 12 τα μεσάνυχτα, ενώ οι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα του Olivemagazine.gr στο Facebook στις 06/03/2024.

Λίγα λόγια για τη ΔΩΔΩΝΗ

Τα καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ, τα οποία περιλαμβάνουν τη γνωστή παγκοσμίως Φέτα μας (Π.Ο.Π), το δημοφιλές στραγγιστό γιαούρτι, τα μοναδικά σε γεύση κίτρινα τυριά αλλά και φυτικά προϊόντα που λάνσαρε πρόσφατα, έχουν κατακτήσει το καταναλωτικό κοινό τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Η αφοσίωση της εταιρείας στη βιωσιμότητα και τις υπεύθυνες πρακτικές παραγωγής έχει επίσης αναγνωριστεί, καθιστώντας τη ΔΩΔΩΝΗ ηγέτιδα στην ελληνική γαλακτοβιομηχανία. Σήμερα,  παράγουν περισσότερους από 100 ξεχωριστούς κωδικούς γαλακτοκομικών, τυροκομικών, φυτικών προϊόντων αλλά και αλμυρών σνακ, εξάγοντας σε περισσότερες από 50 χώρες και στις 5 ηπείρους, όντας το 50% των εξαγωγών τροφίμων της περιφέρειας Ηπείρου ένα σημαντικό επίτευγμα για την εθνική μας οικονομία.

Με το ανθρώπινο δυναμικό τους να ξεπερνάει τα 600 άτομα, τους χιλιάδες συνεργαζόμενους Έλληνες παραγωγούς στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου και ανά την επικράτεια  και με  ετήσια επεξεργασία άνω των 78.000 τόνων γάλακτος, η ΔΩΔΩΝΗ συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας και να στηρίζει έμπρακτα και συνεχόμενα την ελληνική αγροτική πρωτογενή παραγωγή.

Πέρα από τα παραπάνω, η εταιρεία στηρίζει ενέργειες εθελοντικού και κοινωνικού χαρακτήρα. Έως και σήμερα έχει διαθέσει δωρεάν περισσότερες από 15 εκατομμύρια μερίδες προϊόντων σε συνανθρώπους μας που τις είχαν ανάγκη σε όλη την Ελλάδα, μεταξύ άλλων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και φορείς αυτών, όπως Γηροκομεία, Ορφανοτροφεία και λοιπούς Θεσμικούς Ανθρωπιστικούς Φορείς με ειδική εστίαση, μέριμνα και ευαισθησία στο μέλλον του τόπου μας. Επιπλέον, μέσω του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί ετησίως αναδεικνύει τον πολιτισμό και στηρίζει την παιδεία, την έρευνα, την καινοτομία και την κοινωνία.

Περισσότερα στο www.dodoni.eu