Τώρα που η θερμοκρασία έχει πάρει την ανιούσα για τα καλά ένα παγωτάκι δεν πρέπει να λείπει από την κατάψυξή μας. Η λύση του κλασικού παγωτού, όμως, σίγουρα δεν είναι μονόδρομος αφού όταν έχεις φαντασία μπορείς να φέρεις τη δροσιά στην κουζίνα σου με χίλιους δυο τρόπους. Για του λόγου το αληθές δες τι σου προτείνουμε.
Παγωμένο σουφλέ με ρούμι και σταφίδες
Μπόμπα με σεμιφρέντο τιραμισού
Παγωτό μπόμπα με παρφέ κρέμα και φράουλα
Σεμιφρέντο καρύδας με ροδοπέταλα
Δες και σε βίντεο την Ιωάννα Σταμούλου να φτιάχνει μια πανεύκολη τούρτα σε χρόνο dt: