Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Cantina σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό μενού της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Το μενού από 24/11 έως 30/11

Δευτέρα 24/11

Χυλοπίτες τσουχτές από τη Μαρίνα Χρονά
Η σεφ Μαρίνα Χρονά μάς δίνει τη συνταγή για να φτιάξουμε χυλοπίτες τσουχτές, ένα πιάτο συνώνυμο της σπιτικής θαλπωρής. Δείτε αναλυτικά τη συνταγή εδώ.

Τρίτη 25/11

Τραγανά στήθη κοτόπουλου στο φούρνο
Το κοτόπουλο βυθίζεται σε ένα ωραίο μίγμα ελαιόλαδου και μουστάρδας, πανάρεται με παρμεζάνα και τριμμένα κράκερ και το αποτέλεσμα είναι απλά τέλειο. Δείτε αναλυτικά τη συνταγή εδώ.

Τετάρτη 26/11

Φέτα ψητή στον φούρνο με ντοματίνια και ρεβίθια
Η πικάντικη φέτα ψητή με τα ντοματίνια είναι από τους συνδυασμούς που αγαπάμε πολύ. Εδώ, έχουμε ένα πολύ νόστιμο πιάτο της Ξανθής Μπαξεβάνη, που μπορεί να σταθεί και ως ορεκτικό, αλλά και ως κυρίως γεύμα. Δείτε αναλυτικά τη συνταγή εδώ.

Πέμπτη 27/11

Κεμπάπ γιαουρτλού με ψητές πιπεριές
Το αγαπημένο όλων, γιαουρτλού, φτιάχνεται σε πολύ γρήγορο χρόνο και με απόλυτη επι- τυχία στο air fryer, τη σάλτσα ψητής κόκκινης πιπεριάς θα την εκτιμήσετε ιδιαίτερα για τη γλύκα της και θα την αξιοποιήσετε και σε άλλες συνταγές. Δείτε αναλυτικά τη συνταγή εδώ.

Παρασκευή 28/11

Σουπιές κρασάτες με κρεμμυδάκια στιφάδο
Μία συνταγή ιδανική και για περιόδους νηστείας. Τα μπαχαρικά δίνουν το πιο ωραίο αποτέλεσμα. Δείτε αναλυτικά τη συνταγή εδώ.

Τι τρώμε το Σαββατοκύριακο

Σάββατο 29/11

Μοσχάρι με μελιτζάνες
Στη συνταγή αυτή μαγειρεύουμε μοσχάρι κοκκινιστό αρωματισμένο με ανατολίτικα αρώματα από καρδάμωμο και σουμάκ. Δείτε αναλυτικά τη συνταγή εδώ.

Κυριακή 30/11

Κότσι αρνίσιο με χουνκιάρ μπεγεντί
Απολαυστικό κότσι με βελούδινο χουνκιάρ μπεγεντί, αργομαγειρεμένο μέχρι να λιώνει. Ένα πιάτο γεμάτο άρωμα, ιδανικό για ιδιαίτερα τραπέζια. Δείτε αναλυτικά τη συνταγή εδώ.

Μελιτζανοπιτάκια με κρύα σάλτσα κόκκινης πιπεριάς
Κάνουμε τη μελιτζάνα σνακ και δίπλα σερβίρουμε μια ωραία σάλτσα πιπεριάς! Δείτε αναλυτικά τη συνταγή εδώ.

Σαλάτα με πλιγούρι και ψιλοκομμένα λαχανικά
Απολαυστική σαλάτα σαν ταμπουλέ, που συνοδεύει ιδανικά τα κρεατικά και εξισορροπεί τις γεύσεις. Δείτε αναλυτικά τη συνταγή εδώ.

Μους σοκολάτας με κραμπλ καρυδιού και ρόδι
Η μους σοκολάτας είναι ένα από τα πιο αγαπητά επιδόρπια. Σε αυτή τη συνταγή συνδυάζεται με κραμπλ καρυδιού και ρόδι και το αποτέλεσμα είναι ένα πολύ νόστιμο και εντυπωσιακό γλυκό. Δείτε αναλυτικά τη συνταγή εδώ.