Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Cantina σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό μενού της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 28/4
Καρμπονάρα με πράσο
Ξεκινάμε την εβδομάδα φτιάχνοντας καρμπονάρα, με τον αυθεντικό τρόπο, στην οποία προσθέσαμε πράσο για επιπλέον γεύση

Τρίτη 29/4
Μπουτάκια κοτόπουλου με πατάτες και κόκκινες πιπεριές
Εύκολο, γρήγορο και νόστιμο πιάτο για το καθημερινό τραπέζι

Τετάρτη 30/4
Κοκκινιστό τουρλού με ρεβίθια
Ένα θρεπτικό και χορταστικό φαγητό κατσαρόλας

Πέμπτη 1/5 – Πρωτομαγιά
Ατομικές πίτσες με πίτες από σουβλάκι
Φτιάχνουμε ατομικές πίτσες, που μεταφέρονται εύκολα και με το καλάθι πικ νικ της Πρωτομαγιάς

Σπανακόπιτα με πράσα και μυρωδικά
Χωρίς φύλλο και χωρίς τυρί, αλλά με όλη τη νοστιμιά των μυρωδικών που περιέχει

Μαρμπρέ κέικ με σιρόπι από φράουλες 
Φρέσκες φράουλες σε ένα αφράτο και αρωματικό επιδόρπιο

Παρασκευή 2/5
Μπριάμ λαχανικών με φρέσκο ψάρι
Πολύ γευστικός συνδυασμός του φρέσκου ψαριού με λαχανικά εποχής

Σάββατο 3/5
Συκώτι με ψητά παντζάρια και πετιμέζι
Το μοσχαρίσιο συκώτι αποκτά ιδιαίτερη γλύκα από τα ψητά παντζάρια και από το πετιμέζι με το οποίο ψήνονται

Κυριακή 4/5
Μοσχάρι με μελιτζάνες, κοκκάρια και καρδάμωμο
Μαγειρεύουμε μοσχάρι κοκκινιστό αρωματισμένο με ανατολίτικα αρώματα από καρδάμωμο και σουμάκ

Λαδένια με πελτέ και ξερή ρίγανη
Λαδένια είναι ένα είδος ανοιχτής πίτας ή πίτσας με λίγα υλικά, που όλοι έχουμε στο σπίτι

Ραβανί Βέροιας
Το ραβανί συνδυάζεται άψογα με παγωτό, αλλά σε αυτή τη συνταγή είναι τόσο αφράτο και ζουμερό που αξίζει να το δοκιμάσετε μόνο του.