Ρίχνουμε μια κρυφή ματιά σε ιστορικό steakhouse στο Brooklyn και μαθαίνουμε πώς ψήνουν τις θρυλικές μπριζόλες τους.
Μπορεί η αυστηρά χορτοφαγική διατροφή να κερδίζει συνεχώς έδαφος, ωστόσο αυτό δεν συνεπάγεται και την εξάλειψη των steakhouses, πόσο μάλλον κάποιων που έχουν γράψει ιστορία στα χρόνια λειτουργίας τους. Όπως λ.χ το περίφημο Peter Luger Steakhouse στο Brooklyn που λειτουργεί εδώ και 130 χρόνια. Ποιο όμως είναι το κλειδί της επιτυχίας που το κρατά τόσα χρόνια ανοιχτό καθιστώντας το ως το καλύτερο -όπως χαρακτηρίζεται από τοπικά και διεθνή μέσα- του είδους; Η Business Insider έστειλε έναν ρεπόρτερ για να απαντήσει και όπως θα διαπιστώσετε, η απάντηση είναι απλή: Εδώ η κρεοφαγία αντιμετωπίζεται πραγματικά σοβαρά.
Επιλέγουν άριστης ποιότητας κοπές τις οποίες οι ίδιοι σιτεύουν για διάφορα χρονικά διαστήματα και φυσικά όταν έρχεται η ώρα να τις σερβίρουν, ακολουθούν τη διαδικασία αριστοτεχνικά ώστε να φτάσει στο τραπέζι σωστά ψημένη και όπως πρέπει. Χωρίς κόλπα εντυπωσιασμού ούτε ιδιαίτερο τρόπο σερβιρίσματος. Το μυστικό λοιπόν είναι το τρίπτυχο ποιότητα, σωστή ωρίμαση και σωστή διαχείριση. Αυτό άλλωστε τους κρατά ανοιχτούς από το 1887. Δείτε στο παρακάτω video πώς φτιάχνουν τις περίφημες μπριζόλες τους.